Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Shoutbox

CODER_BEST

Shut BOX ( chat )  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia? by? aby taki chat znalaz? si? na MPC ??

• Tak
      3
    • Nie
      6
    • A po co to komu
      1
    • Nie mam zdania
      0
    • Neutralny z Przychylno?ci? na " TAK "
      1
    • Neutralny z Przychylno?ci? na " Nie "
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś nie wie: jest to taki chat coś jak GG tylko wszyscy zalogowani mają do niego dostęp... Na wielu forach jest coś takiego i brakuje mi tego na MPC....... Wiem że kiedyś ktoś zakładał takie coś jako oddzielną stronę ale jakoś się nie przyjeło ..... Można by zrobić np. dodatkowe dla Administracji dla Kid modów dla modów....

To tylko propozycja co wy na to??

PS: Macie wiele odpowiedzi do wyboru :D

@down: Wiem o tym ale skoro MPC stoi już na lepszym to może da radę.... Ja tylko daje pomysł czy zostanie on wdrożony w życie zależy tylko od administracji... ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tylko zobaczcie, jakby to było: +1k osób na tym shoutboxie by było. Syf niesamowity, spam i nic nie można by było do końca przeczytać, bo ktoś by coś nowego pisał. A dla kidów/modów? Przecież jest GG.

Na NIE

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

ja pierdziele jak Wy się boicie wszystkiego to normalnie szkoda gadać... Zawsze jak był temat o SB to administracja była na nie i pewnie teraz tez tak bedzie ale ja w sumie nie wiem czemu nie... Dobra jest duża ilość userów ale jakoś by sie to ogarnęło, co do przeciążenia serwera, to wymyślcie coś nowego bo ta gadka o przeciążeniu jest nudna i powtarzacie ją setny raz a SB szczególnie wiele nie zajmuje. Ja chyba co nietrudno się domyślić jestem na tak

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak by było mniej userów na forum to może byłbym na tak, ale przy takiej ilości SB nie ma sensu... Nie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Były szitbokse, były IRCe, nic nie wypaliło.

Teraz byłoby to samo.

Na nie.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

ja pierdziele jak Wy się boicie wszystkiego to normalnie szkoda gadać... Zawsze jak był temat o SB to administracja była na nie i pewnie teraz tez tak bedzie ale ja w sumie nie wiem czemu nie... Dobra jest duża ilość userów ale jakoś by sie to ogarnęło, co do przeciążenia serwera, to wymyślcie coś nowego bo ta gadka o przeciążeniu jest nudna i powtarzacie ją setny raz a SB szczególnie wiele nie zajmuje. Ja chyba co nietrudno się domyślić jestem na tak

Forum nawet bez sb potrafi sie wyłożyć. Dołożenie sb wymaga dodatkowego skryptu, który przez ilość wiadomości która by się pojawiała, potężnie obciążyłby serwer. Nie mówiąc o bazie danych, która w tydzień osiągnęłaby 100GB.

Opublikowano

Nie. Forum byłoby na wywrotce która często się wykoleja i dodatkowo spam -,-

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Na forum jednocześnie jest ok. 2000 zarejestrowanych użytkowników. Gdyby chociaż 1/10 wbiła na czat i pisała w tym samym czasie to nikt by się ze sobą nie dogadał. Nie ma sensu. Było już kilka razy.

Dodatkowo przeciążenia i spam.

nie.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...