Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z PermissionsPlus przedtem normalnie chodzil wgralem dzisiaj plugin Hallowen i nie dzialal usunelem ten plugin hallowen tez nie dziala doradzicie cos nagradzam Lubie to

Zbieram Lubie to!

Opublikowano

Najlepiej polecał bym skasować ten plugin, jeżeli używasz go tylko do dodawania osobom rank to zostaw se najnowszego permissions, który już ma to wbudowane.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Sprawdz czy dziala w PermissionPlus komenda RankSet a dokladnie musisz ustawic rank na wszystkich swiatach piszac komende: /rankset nazwarangi nrrangi swiat

jak nei napiszesz swiata to chyba bedzie uzywalo siwata na ktorym jestes. Ja mialem takie cos zrobilem to i zaczelo dzialac. Ale niestety ten blad znaczy wiele innych bledow.

Opublikowano (edytowane)

Pyroman

Ja mam Wlasciela i permissions mam na * czyli nawet dodam nowy plugin to moge mam dostep do wszystkich komend jakie sa na serwerze

hedo

No sprawdze moze zadziala a wiesz czym to moze byc spowodowane??

@Edit

hedo nie dziala.Ma ktos inny pomysl??

Edytowane przez NakurwiaczMC

Zbieram Lubie to!

Opublikowano

Krzysztofa dzieki bardzo masz Lubie to! i permissions wzialem se z twoich plikow i pozniej wkleilem swoje permissions dzieki bardzo.Do zamkniecia

Zbieram Lubie to!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...