Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebna mi osoba która zna się na php,html'u i na grafice ponieważ potrzebna mi jest stronka na serwer.Za zrobienie stronki daje GM.Jeśli chcecie się dowiedzieć co ma być na stronce piszcie na PW najbardziej zależy mi na skrypcie dotpay.

Opublikowano

Zgadzam się z Syrians naprawdę dużo mi da GM. Spytaj się dowolnej osoby, ile chciałaby za stworzenie własnego projektu, nie na gotowym to z marszu ci powie minimum 1000 zł. Ja właśnie robię własną stronę o kotach uczę się języków od 5-7 lat i umiem html perfekcyjnie i kończę css. I swoją pracę także bym na tyle wycenił.

HTML - znam perfekcyjnie

CSS - nauczony

PHP - właśnie zaczynam się go uczyć

http://strona.kociowisko.pl

Specjalista
Opublikowano

Zgadzam się z Syrians naprawdę dużo mi da GM. Spytaj się dowolnej osoby, ile chciałaby za stworzenie własnego projektu, nie na gotowym to z marszu ci powie minimum 1000 zł. Ja właśnie robię własną stronę o kotach uczę się języków od 5-7 lat i umiem html perfekcyjnie i kończę css. I swoją pracę także bym na tyle wycenił.

Dobrze się cenisz :), ale powiem Ci że w necie masz mnóstwo ofert studentów, którzy też potrafią dobrze, a nie którzy bardzo dobrze projektować strony, a za swoją pracę nie liczą sobie aż 1000zł, a tak to waha się od 200 do 500zł

Pasjonat
Opublikowano

Ja mogę zrobić za free jak znajdę czas...

Pomogłem ? Polub mój post !

Opublikowano (edytowane)

Hej, możesz zobaczyć w moim profilu na Layouty Metin2.

Jestem początkującym grafikiem dlatego też nie biorę żadnej opłaty za nie.

Problem jest taki ,że nie są one zakodowane tylko i wyłącznie pocięte.

Jeżeli był byś jakimś zainteresowany, mogę dać, ale musiał byś szukać kogoś kto Ci go zakoduje.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Wredna
  • Dodaj nową pozycję...