Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]unl.ammo i opk

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam hacka takiego w którym będzie unl.ammo i zombie opk jednocześnie. Gdyż chciałbym przejść event. Poprostu odpale zombie opk i unl ammo ... Odpale heavy tropera i przycisne myszke np: portfelem i caly czas bedzie strzelac ;D Pls pomocy.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

macie tyle tematów.... czemu jeden i drugi nie posiedzi te 5-10 minut i nieposzuka? każdy musi za was wszystko robic?? matka tez ci trzyma fiutka jak szczasz?

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

macie tyle tematów.... czemu jeden i drugi nie posiedzi te 5-10 minut i nieposzuka? każdy musi za was wszystko robic?? matka tez ci trzyma fiutka jak szczasz?

Człowieku próbuje się czegoś dowiedzieć...

A ten się od razu pruje matko ...

Jak byś chciał wiedzieć to nie mogłem czegoś takiego znaleźć bo był update...

Więc może ktoś zrobi specjalnie dla mnie lub gdzieś przypadkowo znajdzie.

Ale te forum jest po to aby się pytać i sobie pomagać ;/

Nie tylko wrzucać chity.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

tej ziomkuu... jacek i wyjebisty... .. co płaczesz.... admini sa tu po to zeby pomagac tak.? wiec pomogli wam i przetestowali te ktore dzialaja i dopisali "[uNDETECTED]" lub "[DETECTED]" czaisz to? czy moze dalej jestes zajebiscie slepy... a tak w roli scisłosci ta menda 100 postowa zna sie bardziej na warrocku niz ty piesku :)) wiec stul ten głupi pysk i siedz cicho... tyle... i niepisz juz nic ...

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

tej ziomkuu... jacek i wyjebisty... .. co płaczesz.... admini sa tu po to zeby pomagac tak.? wiec pomogli wam i przetestowali te ktore dzialaja i dopisali "[uNDETECTED]" lub "[DETECTED]" czaisz to? czy moze dalej jestes zajebiscie slepy... a tak w roli scisłosci ta menda 100 postowa zna sie bardziej na warrocku niz ty piesku :)) wiec stul ten głupi pysk i siedz cicho... tyle... i niepisz juz nic ...

Jak to będzie % za spam to trudno. I tak mam cie cwel* głeboko w dupi*. Pewnie masz kidzie 10 lat i podniecasz się tym, że wiesz co to skill. Jak ci coś nie pasuje to idź do swojej matki się wyżal. Aha a pysk to masz ty jak robisz staremu laske idiot*. Pewnie dostane % do statusu, ale s takim razie mnie to j*b*e.

@top

dzięki za hacka, przyda sie łap "lubie to"

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

spoko :) moze chodz na tsa albo moze w rl sie spotkamy bo jakos mi sie niewydaje ze jestes taki twardy na prawde tylko zgrywasz takiego w necie :))

1316203915-U255649.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...