Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot -Przeniesienie licencji

Sylwo95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

zalatwi mi ktoś w miare szybkie i tanie przeniesienie licencji kbot ,najlepiej za sms

albo jakis kontakt do deilera kbot

prosze o szybka odpowiedz

za kazda wypowiedz +

pozdro hooligan

Opublikowano

Nie.

Żebym nie wyszedł na palanta napiszę tak:

Tutaj nie kraj ludzi którzy podbierają telefony mamie, lub tracą całą kase na gry.

Tutaj nikogo nie znajdziesz który Ci załatwi zmianę licencji za SMS(chyba kogoś kto Ci będzie kazał SMS'a który będzie mu się opłacał)

Tutaj nikt Ci tanio nie znajdzie. Cena to 1$ taniej nie znajdziesz(chyba że ktoś ma wolne 1E w Kbot CC)

Dilerów znajdziesz na stronie KBota.

Opublikowano

Nie.

Żebym nie wyszedł na palanta napiszę tak:

Tutaj nie kraj ludzi którzy podbierają telefony mamie, lub tracą całą kase na gry.

Tutaj nikogo nie znajdziesz który Ci załatwi zmianę licencji za SMS(chyba kogoś kto Ci będzie kazał SMS'a który będzie mu się opłacał)

Tutaj nikt Ci tanio nie znajdzie. Cena to 1$ taniej nie znajdziesz(chyba że ktoś ma wolne 1E w Kbot CC)

Dilerów znajdziesz na stronie KBota.

na allegro za 9 zl chcialem kupic ale musial bym czekac pare dni a ja chce na teraz i szukam innego sposobu szybszego

Opublikowano

na allegro za 9 zl chcialem kupic ale musial bym czekac pare dni a ja chce na teraz i szukam innego sposobu szybszego

1E ~ 4,7zł

O wiele taniej niż na allegro i piszesz do Ivana płacisz Refresh zmieniasz i już.

Opublikowano

@up Twoje posty od pewnego czasu mnie denerwują....

@topic Ivan ma skype, wejdź na www.kbotik.com i w zakładkę kontakt, tam masz skype do nich. Najlepiej jak masz jakąś resztkę z PSC, wtedy dajesz mu to PSC, klikniesz refresh po przyjęciu zamówienia przez dealera i change ID, jakoś tak. I nie musisz pisać koniecznie do Ivana. Możesz do Andrey'a, Diamond'a.

Opublikowano

Zapomnieliście napisać koledze, że z Iwanem można rozmawiać w dwóch językach, jego ojczystym i angielskim :) Myślę że teraz Sylwo95 zrezygnuje z pisania do Ivana.

No i nie pieprz głupot Sylwo że musiał byś czekać kilka dni kupując przez allegro, jestem pewien że chłopaki co się bawią w resselerów mają napewno conajmniej 1E na swoim koncie resselerskim a płatność allegro nie boli i dochodzi w kilka minut.

Opublikowano

Zapomnieliście napisać koledze, że z Iwanem można rozmawiać w dwóch językach, jego ojczystym i angielskim :) Myślę że teraz Sylwo95 zrezygnuje z pisania do Ivana.

No i nie pieprz głupot Sylwo że musiał byś czekać kilka dni kupując przez allegro, jestem pewien że chłopaki co się bawią w resselerów mają napewno conajmniej 1E na swoim koncie resselerskim a płatność allegro nie boli i dochodzi w kilka minut.

przelew musza zaksiegowac to troche trwa chyba ze paypal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...