Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lektor do MMT poszukiwany

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W związku z tym, że nasz główny lektor jakim była duds (rest in peace ;>) nie zajmuje się już ciemną strefą gier - jaką jest mpcforum.pl poszukujemy osoby, która zajęłaby się lektorowaniem przygotowanych tekstów. Osoby zainteresowane poprosimy o zgłaszanie się do Zavettiego, który pełni dumną rolę Lidera MMT.

Pozdrawiam :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ojeju ale kicha z tym batelflajda ;D hihi sorki za to ;)

Był to błąd jednorazowy ponieważ nie gram w tą grę i szczerze nie interesuje mnie jak się wymawia ;)

Otrzymałem nauczkę,która się nie powtórzy :D

Opublikowano

tak, ja mam.

Napisałem tutaj, Twój światek się zawalił? mam to w dupie.

@down

Widzę że nowy jesteś na MPC, chciałbym Cię powitać.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Trochę to bezsensowne. Jakiś czas temu (nie wcześniej niż miesiąc) złożyłem aplikację na pozycję Lektora do MMT. Została odrzucona z powodu zamkniętej rekrutacji.

Teraz gdy główny administrator forum otwiera rekrutacje, to Leader MMT zamyka mi ją ponownie z błahego powodu. Otóż, ponowną aplikacje można złożyć po upływie min. miesiąca.

Ja rozumiem, że zasady zasadami, że spoceni 10-latkowie, aby wbić na pozycje kida w metinie, czy innej grze, zawracają dupę składając aplikacje co tydzień. Ale w tym wypadku jest to bezsensowne.

Opublikowano

Trochę to bezsensowne. Jakiś czas temu (nie wcześniej niż miesiąc) złożyłem aplikację na pozycję Lektora do MMT. Została odrzucona z powodu zamkniętej rekrutacji.

Teraz gdy główny administrator forum otwiera rekrutacje, to Leader MMT zamyka mi ją ponownie z błahego powodu. Otóż, ponowną aplikacje można złożyć po upływie min. miesiąca.

Ja rozumiem, że zasady zasadami, że spoceni 10-latkowie, aby wbić na pozycje kida w metinie, czy innej grze, zawracają dupę składając aplikacje co tydzień. Ale w tym wypadku jest to bezsensowne.

Napisz do mnie na gg 22947226.

to już nie ;d

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...