Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z komputerem. Wyłącza się, resetuje, przechodzi w stan wstrzymania, pokazuje mi się "Ekran Śmierci" i muli go itd...

Np. Jak włączam grę, zrobię z 3 rzeczy naraz, puknę lekko w obudowę. Strasznie mi muli gry. Np. League Of Legends. I ogólnie doprowadza mnie do nerwów. :/

Formatowałem go, czyściłem, dociskałem kable, skanowałem, usuwałem wszystko prawie i nadal to samo... ;/

Wszystko się szybko nagrzewa, ale wiatrak i wentylator jest okej. Procesor się też bardzo nagrzewa.

Więc proszę o pomoc !!! Z góry dziękuje. ! :(((

Opublikowano

Idź do sklepu z częściami do kompów, kup pastę termochłodzącą(na procesor), odkręć wiatraczek, radiator, wyczyść starą pastę ręcznikiem papierowym, nałóż nową, załóż radiator, przykręć wiatraczek(tylko w dobrą stronę xD )

Jak z wiatraczkami wszystko jest ok, to nie wiem dlaczego się grzeje, może kup nowy wiatraczek na radiator.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Skoro masz tak zmulonego kompa i już robiłeś wszytko pozostaje nam tylko ostateczność czyli

Format dysku, Reinstalacja Windows'a.......

Spróbuj może z defragmentować dysk twardy może pomoże.....

@edit..... hmm widzę że ja tu szukam problemu w soft'cie a tu bardzie chodzi o sprzęt.....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

problem z jakimś urządzeniem w kompie albo uszkodzone pamięci karty graficznej albo RAM, jak się lekko narzgrzeje zaczynają sie dopiero problemy jak opisano

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png