Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która snajperka lepsza?

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cqc - Dragonov lub PSG(jest tereaz bardzo tania możesz kupić na kilka msc)

UO/BG - NTW_20 trzeba się położyć i jesteśmy strasznie widoczni przy strzale broń wyrzuca z siebie wielki obłok dymu ale, ta broń to potęga strzał w małego palca u stopy zabija, można powiedzieć urywa noge przy samej dupie

3007.jpg
Opublikowano

mam i tak jak @2x up powiedział, po strzale w mały palec u nogi urywa całą nogę przy dupie ;p

nie bierz ani wa200 ani dragunova tylko bierz psg i rulez

Opublikowano

Ja bym wziął psg ( Broń która towarzyszyła mi od lat ) albo dragunova który dobry ejst jak nawet niemasz broni na 2 slot jest szybki ( celnośc ma jak psg zabija na 2 hity ale wymiata) Jedna z tych dwóch :D

Przecież napisał że wa2000 lub dragunov - Siema Heniu.

Daj +

Opublikowano

Najlepsza jest aw50f ale z tych to chyba wa2000 jezeli wezmiesz dragonov to nie red bo latwo cie wyczaja, zauwaza jak bedziesz campic

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Najlepsza jest aw50f ale z tych to chyba wa2000 jezeli wezmiesz dragonov to nie red bo latwo cie wyczaja, zauwaza jak bedziesz campic

aw50f to ja sie nia naciesze;] mam ja na 200 dni:P

Opublikowano

aw50f to ja sie nia naciesze;] mam ja na 200 dni:P

Jeśli mogę spytać to w jaki sposób zdobyłeś ją na 200 dni?

A co do pytania, na twoim miejscu wybrałbym WA2000 bardzo fajna broń. Jednak mimo wszystko aw50f to nadal postrach WarRock'a.

Opublikowano

@up normalnie albo kupował po 800 G1 albo z promocodów.

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

Zwykły dragunov i dragunov red niczym się nie różnią. A co do wyboru zdecydowanie bardziej polecam wa2000. To lepsza sniperka niż dragunov, bynajmniej dla mnie.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

dragunov a dragunov red się różnią tylko kolorem i niczym więcej

polecam wa2000, miałem przyjemność grać obiema i zdecydowanie lepiej było z wa2000

Opublikowano

hmm obie snajperki mogą zawieść dlaczego? gdyż nigdy nie wiadomo czy nabój trafi przeciwnika.Ja bym wolał zbierać na psg a tymczasowo grać m24 naprawdę jest ona celniejsza od tych dwóch.Psg zawsze trafi tam gdzie celujesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...