Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Ile dać expa...

Carlos_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was, ile dać expa nowym mobom,i mobom z atlantydy żeby w grocie v2 z 75lvl wbiło się 100lvl ale tak szybko..

a potem z 100-255lvl.. zeby na nowych mobach lecial dobry exp(serv 4fun) to ile dac? bo dalem po 60kk expa i leci po 0.20 % za spota :>???

czekam na odp, pozdrawiam

Opublikowano

Max najlepiej dać 6kk (6.000.000) , powyżej 4kk exp się buuguje w takim sensie iż

exp leci tylko w pt , a w dodatku z 1 metina 1/2 lv . =)

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

@up

to tak.. mobą z groty v1,v2 dam 3kk expa (3000000)

a nowym mobą(trolą,zombie)ile dać expa żeby też tzn. noo żeby za jednego moba ok. 3-5 % leciało?

Opublikowano

Ja mam w atl 3kk expa potem moby na 107 mają 1kk czemu? nie chce, aby szybko lvl leciał do 100 leci szybko potem już wolniej

ja na 87 lvl mam wymagane 500kk expa na 99 2kk aż tak do 250

Więc na 107 lvlu aby wbić 108 muszę zabić 2000 mobów 107 lvl ;> <-- później zwiększę expo ;]

Jak ty chcesz mieć 3-5% ustaw expo na np. 60kk wtedy masz 3% za moba (liczę wymagane expo 2kkk)

20kk expa 1% 40kk 2% 60kk 3% itd.

Opublikowano

Chodzi mi o to na jakim lvlu bijesz te moby, że z 60kk (jeden mob,a gdzie cały spot) expa masz 0,20%

np. Jeżeli bijesz na 2xx lvlu moby 102 lvl to się nie dziwie, że za spota masz 0,20% <-- chociaż trochę dużo ;]

Opublikowano

Max najlepiej dać 6kk (6.000.000) , powyżej 4kk exp się buuguje w takim sensie iż

exp leci tylko w pt , a w dodatku z 1 metina 1/2 lv . =)

Dalem ci like tylko ta tekst w sygnaturce ;dd Wszystko sie zgadza ;)

Witam, mam pytanie do was, ile dać expa nowym mobom,i mobom z atlantydy żeby w grocie v2 z 75lvl wbiło się 100lvl ale tak szybko..

a potem z 100-255lvl.. zeby na nowych mobach lecial dobry exp(serv 4fun) to ile dac? bo dalem po 60kk expa i leci po 0.20 % za spota :>???

czekam na odp, pozdrawiam

Wiec sproboje ci pomoc. Jezeli dany mob ma 108lv, a ty masz np. 250lv to oczywiscie ze leci ci tak malo. Teraz chodzi mi o lvl twojej postaci, zrob sobie nowa postac i najlepiej 100lv.

Wtedy zobacz jak ci idzie exp. Oraz jak juz koledzy pisali 0.20% na powiedzmy 250lv to naprawde duzo. Wiec tak jak juz napisalem sprawdz ile dostajesz na 100lv, i tak caly czas sprawdzaj az nie bedziesz mial tego czego chcesz ;)

83111223769573028259.png

Opublikowano

110 /109

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

Opublikowano

na 100 lvl bije te moby 102,108 itd :> .... ILE MAM DAĆ EXPA MOBĄ Z GROTY V1 i V2 żeby wbiło się tam bardzo szybko 100 lvl od 75lvl do 100lvl?!

Opublikowano

Ej ludzie to ile mam dać expa żeby w grocie v2 wbiło się z 75 do 100 <SZYBKO> a potem od 100 do 255 na nowych mobach...? tez nawet szybko.

Opublikowano

na mooby w av 1/2 daj 2kk (do 100 lv szybko . Jakieś 40 min )

Na nowe mooby daj 4kk - max 6kk to wtedy jak pojebany im poleci .

Opublikowano

Może masz coś zbugowane mob_proto? ;P mi normalnie leci jak dam 10kk za moba (nawet nie odejmuje)

U mnie ninja na 87 lvl ma 4,5kk expa

zin na 97 10kk ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...