Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A pamietasz jak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nadal nie wiem o co chodzi? o.O

Nazwa tematu taka tajemnicza,

Myślę może coś z dzieciństwa a tu Małolat ;x

No spoko teledysk tylko o co caman?

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano (edytowane)

Chada pocisnął po kwadratowym ryju, ten się zbulwersował i zajebał w stronę Tomka jakimś chujowym hiphopolo.

O to chyba chodzi. Choć i tak go zmiótł ****** Skurwielem, dużo wysilać się nie trzeba było na tego plepsa.

Uważajcie, bo zaraz Mroziak stanie w obronie Donia, Libera i Meza. On tam reprezentuje pedalskie swetry.

Co do nuty? Zajebista, wspominają stare czasy. Mroziak jebnij lans na jedno piwo i czekoladkę.

Edytowane przez Moderatoruje
05158121911968008094.png

Opublikowano

Chada pocisnął po kwadratowym ryju, ten się zbulwersował i zajebał w stronę Tomka jakimś chujowym hiphopolo.

O to chyba chodzi. Choć i tak go zmiótł ****** Skurwielem, dużo wysilać się nie trzeba było na tego plepsa.

Uważajcie, bo zaraz Mroziak stanie w obronie Donia, Libera i Meza. On tam reprezentuje pedalskie swetry.

Co do nuty? Zajebista, wspominają stare czasy. Mroziak jebnij lans na jedno piwo i czekoladkę.

Ja pierdole. Zmiótł? Przecież ta zwrotka nie ma sensu. Chujowy bit,chujowe flow. I jeszcze dioxa wepchał,chociaż się nie dziwie bo on się wszędzie pcha.

Hades jedynie dobry. Chada wjechał na matkę Donia(mając 33 lata). Bez honoru lamus, Doniu już nagrywa więc dojebie tego pajaca do końca.

Wy się idioci na rapie nie znacie.

Za wysoka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...