Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XPUNL.png

Mimo że halloween jutro to jednak specjaliści od modingu nie śpią i dziś jeden z nich wypuścił hallowenmoda Mod dodaje nam dużo ciekawych przedmiotów między innymi:

YXqdW.png

Jak dobrze wyczytałem możemy znaleźć je w nocy i regenerują one jeden pkt życia. Jest 5 rodzajów: watermelon, green apple, lemon, pumpkin, and grape . Gdy połączymy je wszystkie możemy mieć MEGA CANDY , regenruje ona 5 albo 2,5 życia.

Następną rzeczą jest:

Peldz.png

Jest to dynia! Skacząca dynia :D. W nocy te dynie można znaleźć te dynie i wyglądają one normalnie lecz jak się zbliżymy to będą nas gonić i mogą zabrać 7,5 życia! Istnieje jeden potwór który kradnie słodycze:

Gic8o.png

Co jest straszniejsze niż crepper? Halloween Creeper! Ten gigant ze świecącą chropowatą twarzą ze skórki pomarańczowej! Co gorsza są niezwyciężeni Wszystkie ataki są bezużyteczne przeciwko nim. Tak więc jedynym sposobem na pozbycie się ich zmuszenie do eksplozji. Ale to dobrze, bo gdy nie eksplodują, cukierki będą latać wszędzie! Istnieje jeszcze bardziej upiorny wróg! Ręce zombi!:

fcBom.png

Zombie nagle stał się mądrzejszy! Umie kopać w ziemi i można znaleźć je w przestrzeni 1x1. Są one wolniejsze niż normalne ale, jeśli Ci się, że zombie były obrzydliwe, jest ktoś jeszcze powinien przedstawić Państwu: R3cPM.png

Jej pojawienie się jest obrzydliwe, a jej głos jest nieszczęśliwy nawet gorzej! Jest to wiedźma która może rzucić na Ciebie klątwę! WSrYt.png

Zły czar to na prawdę duszę pokonanych potworów! Czarownice mają wiele z nich. Jest ich 6 rodzajów niektóre są gorsze od innych ale żadna nie jest śmiertelna. Krótka list ich:

Zombie Curse: Spowalnia a wysokość twojego skoku zostaje obniżóna

Slime Curse: Ekwipunek będzie zalewany piłkami szlamu (slime bals)

Spider Curse: Twoja postać lata jak pojebana xD

Creeper Curse: Jeżeli użyjesz swojej broni zbyt często creppery nad głową eksplodują

Ghast Curse: Potwory w odległości 50 bloków od was będą stopniowo iść w kierunku twojej pozycji.

Skeleton Curse: Życie będzie skakać, to znaczy taka ruletka raz 2 serduszka raz 8 itp.

Aha, jest jeszcze jedna rzecz. Dzieci pragnące cukierków:

5EWHA.png

Cukierek albo psikus, autor moda miał jedno na myśli: cukierki! W rzeczywistości chcą ich tak samo jak i nie (?). Dla każdego rodzaju cukierków jest inny rodzaj trick-or-treater (cukierek albo psikus). Jednak wszystkie się ucieszą mega cukierkami!

Jest też jeden rzadki okaz. Jest nim wampir! Mówi się, aby móc kontrolować inne moby, a także być niewidzialny. Jeśli udało Ci się jakoś znaleźć tego mitycznego stwóra, jest jedna rzecz, powinieneś wiedzieć. It can drop certain evil compunds that can be used to create a strange technological device(?). To wszystkie informacje mamy na ten temat:

i3BKo.png

Video by

Mąka:

by

Nilux`:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2sZ_9_3nv1g

Mod wymaga mod loadera i audio moda

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Daj lajka. pisałem to ponad 40 minut! ;/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Ta jednej rzeczy nie zrobiłem jeszcze to od razu ctrl + c i ctrl + v .. Pisałem to ponad 40 minut i nie pyskuj!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

Hah za późno :D

Jeśli moge to nagrałem filmik chciałem opublikować tego moda wcześniej :P

http://www.youtube.com/watch?v=2sZ_9_3nv1g

Zombie Curse

obniża skok, wolniej biegasz

Spider Curse

rzuca Cię na boki

Creeper Curse

creepery nad głową = bum

Skeleton Curse

Życie będzie skakać, to znaczy taka ruletka raz 2 serduszka raz 8 itp.

@It can drop certain evil compunds that can be used to create a strange technological device(?). = Mogą z niego wylecieć diabelne itemy z których można wytworzyć dziwne urządzenie.

@to jest to urządzenie http://i.imgur.com/i3BKo.png wykrywacz potworów, jeśli się go ma na pasku w hud wytwarza dziwek typu pib pib jesli mob jest w pobliżu

PS; postaram się dodać ss Fantoma

Edytowane przez Nilux`

Zrzut%20ekranu%202011-10-21%20(godz.%2023.06.04).png

Kiedyś zbierałem minusy lecz się to zmieniło.

Opublikowano

@up

Dodałem filmik twój i mój do tematu

@top

W moim jest fantom :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

1.8.1 a na jaką niby inną :D?

1390144171-U592769.png