Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczytałem, że jedynie przy rejestracji wpisuje się promo kod i otrzymuje się: Czołg premium, 300 golda i premium na jeden dzień. A na allegro takie kody chodza po 5 zł, więc dość tanio.

Opublikowano

I mi podczas logowania ciągle pisze "Odświeżanie garażu"

@Adik50, wybacz widocznie są różne kody.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mam pytanie, czy komuś zadziałał ten kod? Mi nie zadziałał, tzn widze ze premium i zloto jest, ale ciagle jest odswiezanie garazu, po kilku minutach gra sie wylacza.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mam pytanie, czy komuś zadziałał ten kod? Mi nie zadziałał, tzn widze ze premium i zloto jest, ale ciagle jest odswiezanie garazu, po kilku minutach gra sie wylacza.

Mi działa, mam M3 Stuarta, 300 golda i premium na 24h. Nie było żadnego odświeżania.

Opublikowano
Szczerze to jestem zawiedziony, że dopiero teraz o tym wiem, bym se wbił kod, a tak, to mam tylko Pz IV, i szkoda mi grać odnowa ;<

Ja jestem w identycznej sytuacji.

Opublikowano

@up

Bo te kody są tylko na to + jakiś czołg.

@TOPIC

Już się nie da ich używać.

Opublikowano

Witam może mi pomożecie bo wpisałem kod przy rejestracji i wchodzę do gry mam premium 300gold i tylko 3 czolgi, które są na start a tego z kodu nie mam w garażu, trzeba coś nacisnąć czy co?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@2 up tak, robisz reklame i myslisz ze cos zarobisz poprzez reklamowanie na MPC? Wyjdź -.-

@up też tak mam, nie wiem czemu. nie dostałem żadnego dodatkowego czołgu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...