Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o podanie jakiego kol wiek programu to komplikacji pliku java/jad do formatu class lub, aby ktoś mi skompilował plik i podesłał do mnie :) Plik zwie się Util.class

To jest ukryta treść, proszę

Lub proszę o pomoc czym edytować pliki class aby móc je zapisać znowu jako pliki class.

+Mój pierwszy post w tym dziale :P

+Za każdą sensowną odpowiedź daje + /5 albo Lubie To! :D

Opublikowano (edytowane)

LOL!!111

czyli co mamy zrobić?

Edytowane przez Assarelliuss

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

@Up

Napisałem w jaki sposób pomoc od was by mnie najbardziej satysfakcjonowała, jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś był w stanie się domyślić.... Żal mi takich osób... Oczywiście wziąłem to za niepotrzebny spam i poszedł report. Dalej oczekuję pomocy.

Opublikowano (edytowane)

hmm...nadal nie rozumiem jak mamy ci pomóc.

Wyciągnąłeś code z jakiegoś dekompiler java i my mamy ci to kompilować? Tylko po co? javac cię opuścił?

btw. nigdy zdekompilowany kod nie będzie się kompilował, bo:

-zawiera błędy,

-zawiera oznaczenia używane przez dekompilator..

@edit

7zip?

jad i jar to to samo, i jest zwykłym archiwum zip... tam w środku masz pliki class

Edytowane przez Assarelliuss

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

o jeszcze pytał czym edytować , narzędzie bardzo skomplikowane w każdym window w zupełności wystarczy : NOTATNIK

kompiluje sie pliki raczej o dużej zawartości kodu albo dla zabezpieczenia kodu , jak wyżej ci napisano wystarczy dorzucić nieskompilowany bo kompilacja w tak maciupkim pliczku bezsensowna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...