Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Nie mogę połączyć sie z gameanarchy

michul123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem (i nie chodzi o to, że mnie biją bo to mi się nawet zaczyna podoba). Otóż parę dni temu wchodzę sobie na stronę Gameanarchy (nie podaję całego adresu bo jeszcze moderator się na mnie wyżyje) i wszystko ok, lecz od 2 dni nie mogę wbić na ich stronę poprostu ładuje się ładuje ładuje i nic strona nie wchodzi ( mimo tego, że wygrażałem komputerowi ze go wykastruje). Nie martwiłbym się gdyby nie fakt, że moim kolegom strona działa (nie martwcie się już ich za to bluzgałem). A jest jeszcze jeden szczególik z hacków mogę korzystać (zum bgdum, grum frum [czyli bogó dzinkji]).

Proszę o pomoc najlepiej te osoby które wiedzą, że gameanarchy to strona z hackami a nie portal społecznościowy, na który wrzuca się swoje "słiit" focie.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

@up Niestety kochanie nie pomogło ale dzięki za dobre chęci

PS: Próbowałem na 4 przeglądarkach (Opera, IE, Firefox, Google Chrome)

Opublikowano

@up

Niestety nie pomogło. :( NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KURWA Co ja teraz zrobię bez mojego kochane gameanarchy?

Opublikowano

@up

Ccleaner jak sie nie myle czyści niepotrzebne rejestry czy coś takiego. Więc to napewno nie pomoże.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Niestety nadal mam ten problem ;(. (przy okazji refresz). Sposoby, które podaliście nie pomogły. Dodam, że na moim drugim komputerze jest tak samo.

Opublikowano

Niestety nadal mam ten problem ;(. (przy okazji refresz). Sposoby, które podaliście nie pomogły. Dodam, że na moim drugim komputerze jest tak samo.

Spróbuj wejść przez proxy na ich stronę.Powinno podziałać .

9368_gold.png

Opublikowano

może jakiś zły adres strony wpisujesz i dlatego ??

Od 30 Października raczej złego adresu nie wpisuje .

Zrób tak jak mówiłem ci 2xup

9368_gold.png

Opublikowano

@up

Dziękuję Ci złotko :****. Teraz strona działa a ja czuję, że wraca mi chęć do życia. Temat do zamknięcia. Masz tu jeszcze parę buziaczków: :*********

Opublikowano

Close

Dziękuję Ci złotko :****. Teraz strona działa a ja czuję, że wraca mi chęć do życia. Temat do zamknięcia. Masz tu jeszcze parę buziaczków: :*********

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...