Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gry na tym "sprzęcie"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio bardzo się nudzę i ciekawi mnie, w jaki nie koniecznie stare gry mogę pograć na moim komputerze. Uwaga! ZŁOM.

ebhb.jpg

gopu.jpg

Jak widać, baaardzo słaby. No ale takiego Assassin's Creeda przeszedłem na najniższych bez przycinek. W II i Brotherhooodzie tnie się trochę, ale nie przeszkadza to. GTA IV - 10 FPSów, ale nie pamiętam jaki config (na najniższym nie miałem tekstur). Battlefield BC2 - przeszedłem bez przycinek na najniższych, FIFA 11 i 12 - za nic nie da się grać, Wiedźmin - na średnich uciągnie bez lagów, Mass Effect - na najniższych bez lagów, Dead Island - 10 FPS na najniższych, CoDy - średnie/niskie uciągnie, Mafia zacina się na najwyższych, Crysis - na niskich nie ma lagów wcale.

Jakieś propozycje?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano
o.O Tzn. co mam wpisać w Google? Nie martw się, wcześniej dużo szukałem gier pod to. Jednak mało kto ma w ogóle taką kartę graficzną. I ludzie podawali NFSy, Gothici itp., ale i mi nie chodzi o takie gry.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Orcks Must Die

Powinno Ci śmigać, gra jest dość fajna a jak się wciągniesz to będziesz mógł zmulić przy niej trochę czasu ;)

serię COD, albo BF2 na piracie na multi (da się grać )

Left 4 Dead

Borderlands

Rainbow Six Vegas 1 i 2

Kane & Lynch (straszna cenzura, ale jeśli Ci to nie wadzi, pograj )

Devil May Cry 3 Ci na 100% wejdzie (muliłem w niego na procku 1.2, 768 ram i 128 grafy)

Vindictus EU zobacz - giera online, aktualnie w nią gram

Opublikowano

Wielkie dzięki :) Własnie o coś takiego mi chodziło. W Left 4 Dead i Kane & Lynch grałem (1 i 2), spodobało mi się. Jak mi się zresetuje limit like'ów, to kilka Ci dam.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

wyjebane mam na reputacje,

jak co to pisz o więcej gier na PW albo gg

może coś mi wpadnie do głowy ;)