Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak mobów na 2 piętrze w DT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ja kw temacie proszę o pomoc ponieważ nie ma mobów na 2 piętrze w DT i nie wiem jak to naprawić

proszę o pilną pomoc !!

Opublikowano

a jakie to są questy bo nie mam pojęcia dodam iż teraz nie ma w ogóle mobów a ni na 1 piętrzy ani na 2/3/4/5/6/7

na 4 nie pokazuje się metek na innych nie pokazują się moby by móc dropnąć kamień otwarcia itp w ogóle nic nie działa . . . proszę o szybką pomoc !!!

Opublikowano (edytowane)

a ma ktoś z was te pliki ?? żeby mógł mi ktoś je upnąć ? bo ja nie moge tego zrobić ;/

mam coś takiego

deviltower_zone.quest

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Gasa
Opublikowano

okej dziękuje bardzo 5 w profilach zostawiam wam

teraz tylko sprawdzę czy w ogóle będzie działało ;p

sorry że tak duble post walnąłem ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was mógłby mi zrobić pliki do handlarza jakiegoś ?? chodzi mi tu o coś takiego że np handlarz ma takie kategorie jak

KU dla woja

KU dla assasina

KU dla sury

KU dla szamana

bo jak dodawałem do instruktorów to praktycznie nic nie wyszło all mi się usuneło ;/ i tak sobie pomyślałem aby z jakiegoś instruktora albo z strażnika wsi zrobić księgarnie i u niego by się ku kupywało więc prosze was abyście mi podesłali takie pliki jak macie albo zrobili bo ja nie wiem czy znów czegoś nie zje**ie

Opublikowano

trochę was dzisiaj pomęczę hehe no ale wielkie dzięki że mi pomagacie ;) no więc wgrałem te pliki z dt i lipa na 1 piętrze widze moby i metka rozwalam go i na 2 piętrze nic nie ma ;/ na 3 to samo na 4 tekże na 5 brak mobów na 6 kowal od razu i reszta brak

@edit może w tych questach jest coś nie tak

deliver_potion_to_fishman.quest

devildown.quest

deviltower2.quest

Opublikowano

@edit2 żeby nie zaśmiecać moim spamem wie może ktoś z was jak zmienić czas znikania itemów ?? chodzi mi to aby wydropiony smieć znikał po upływie 30 sekund . . . jak lub gdzie moge to zmienić ??

Opublikowano

sorry .. wiem multi posty ukażcie mnie 10% ale na pilnie potrzebuje informacji jak zmienić czas usuwania itemów po ich wydropieniu

bo chce go zmniejszyć do 30sekund