Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] prywatny serwer Hamachi m z NPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pewien problem. Otóż zakładam swój prywatny serwer metin2 poprzez hamachi i wystąpił pewien problem. Dodałem itemy do Handlary,Handlarza broniami oraz do Rybaka. Przy dodawaniu itemów do Handlarza zbrojami wystąpił problem. Wpisałem all komendy na itemy które chciałem w Navicacie.. zresetowałem serwer,włączyłem ponownie,logam się na metina zobaczyć czy są a tu lipa.. nie ma.. tzn były ale tylko połowa. Próbowałem z 5 razy usuwać i wpisywać jeszcze raz ale za każdym razem dodawały się albo połowa albo wgl nie było. Postanowiłem więc olać tą sprawę i dodałem 2 nowych npc które ustawiłem na środku. Zrobiłem z nich shop i próbowałem dodać do nich itemy ale mam to samo co z Hanlarzem bronią. Jeśli wie ktoś o co tu chodzi,i da radę mi pomóc,dam GM na serwerze. Może coś więcej ;)

Jeśli chcesz mi pomóc pisz na gg: 5536257 lub dzwoń na skypie damianus172

Opublikowano

Może za dużo itmów do jednego z NPC dodałeś ?

Nie może być więcej niż jest kratek

w tych npc co dodawałem i nie działają to około 20 itemów miałem zaplanowane,a mi się kilka tylko dodaje

dodałem około 20 itemów,z czego tylko kilka mi się dodało.. a jest u każdego npc 40 miejsc na itemy

Opublikowano

Zapewne dodajesz np 1 miecz i przez to Ci znikają no chyba że wszystkie itemy zajmują 1 kratkę to wtedy może ich nie widzisz w grze .

Najlepiej dodać je sobie do equ i sprawdzić czy każdy widzisz .

Opublikowano

Zważ na to że broń 2-ręczna to już nie jest 1 krata a 3.

Więc jeśli dodałeś kilka mieczy 1-ręcznych i kilka mieczy 2-ręcznych i jeszcze kilka itemów to może to już być za dużo.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Przed jakimś itemem automatycznie wpadło 0 . Usun ten rekord , i będziesz widział .

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)