Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema, umie ktoś napisać skrypt na klikanie w dany item na ziemi. Chodzi mi o skillowanie, aby przedłużyć skilowanie trzeba kliknąć w przemieszczającą się dźwignie wokół postaci. Bardzo proszę o pomoc.

Edytowane przez FDDemodras
Opublikowano

to draństwo chyba się przemieszcza, to odpada.

obsługa pamięci nomadmemory i id przedmiotu w który kilkać, ktoś z działu pisze boty do tibi to z nim gadać :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to draństwo chyba się przemieszcza, to odpada.

obsługa pamięci nomadmemory i id przedmiotu w który kilkać, ktoś z działu pisze boty do tibi to z nim gadać :)

e tam, przecież na skillach nie biegasz tylko stoisz w miejscu i dzwignia powinna być w wyciągnięciu ręki

to po prostu wszędzie obok siebie

XXX

X0X

XXX

x- tam gdzie masz kliknac za pomoca mouseclicka

0 - twoja postac

imagesearch będzie ciężko, już bardziej pixelsearch lecz to też zależne od jakie jest położenie

@down

w chuj zabawne, na pewno nie są większe od tych z minecrafta gdzie pixel = 1cm * 1cm

Opublikowano

w adresach na tibia api jest adres "wygladu podlogi" mozesz go uzyc zeby strawdzic czy jest tam dzwignia i wtedy mouseclick.

problem jest taki ze to ots jaka tibia? bo nie wiem czy bedzie ten adres.

ja czekam na aktualizacjie nowych daresów:D

bo probowalem zrobic w ten sposob chodzenie zeby omijal przeszkody i zbieral lota ale bez wysylania pakietów ciazko jest, a mouseclickdrag troche wieje ch*jem hehe

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano
Opublikowano (edytowane)

@EDIT

Zapadła decyzja, że od 6.11.2011 nie będę pisał informacji o zamknięciu tematu, aby ich. nie podbijać.

Edytowane przez Protecto
  • Dodaj nową pozycję...