Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]-Jak zarobić na niskim lvl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam pytanie.Jak mogę zarobić na niskim lvl (mam 29 lvl)?Gdzie mogę coś wartościowego dropnąc?I jeszcze jedno.Jak jest ta kraina halloween to często dropią tam te dynie kapelusze itp.?

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Często zarobić i zapewne dobrze poexpić. Leć do lochu arid znajdź grupkę osób z twojego przedziału lvlowego i bij mobki :) Pamiętaj ,że one są silniejsze niż normalne potworki !

Opublikowano

No tak, ale ile biłeś.? Pamiętam, że mi kiedyś e-gnoll wypał na początku deva, a tak to 70 dobijasz robisz misje z wiedźmą masz 90lv i lecisz na mardukę.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Jak mogę zarobić na niskim lvl (mam 29 lvl)? Exp (drop który leci podczas niego), misje..

Jak jest ta kraina halloween to często dropią tam te dynie kapelusze itp.? Normalnie dropią.. Nie można tego określić.. Dropią jak inne rzeczy..

Nothing to do here.

Opublikowano

ale ja mam fajnego pomysla ma on 29lv to niech jego kumpel podexpi fast pantere zolwia kurczaka lub innego lub jak ma peta 60lv +10 przed arid isc i czekac na drop kart tak mozna zarobic do 3m kupic peta wbic w arid lv i wbic 80lv i na marduk

Opublikowano

Tylko że ja gram z kolegą a on ma mniejszy lvl ode mnie, wiec z expieniem peta odpada.Przez ten czas zarabiałem w tych "strefach mistrzów" dropłem karte niebieskiej wróżki i kilka kart do ulepszania skilli. Zarobiłem około 14kk :) Temat można zamknąc i każdy wyżej dostaje "Lubie To"

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...