Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mailem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Mam na Metin2.pl dosyć potężną postać wartą kilkaset złotych. Niestety na koncie tym został usunięty e-mail. Został usunięty on ponad rok temu i nadal nie mogę założyć takiego samego maila. E-mail jakby dalej funkcjonuje w serwisie (mozna uzyc przypomnienia hasła), choć portal Interia.pl potwierdził mi jego usunięcie. Wiad. do interii kiedy będzie można ponownie założyć taki e-mail nie skutkuje , nie doczekałem się odpowiedzi. Może ktoś zna się na tym i chce mi pomóc , wie co mógłbym zrobić ?

Opublikowano

Wiem o tym, że interia przywracała emaila do życia. Sam poprosiłem ich o tą opcję po sześciu miesiącach i wykonali to. Drugą opcją będzie support, choć wątpię w to, że coś zdziałają. Trzeciej opcji nie ma ;<

cvsk.jpg

Opublikowano

a mógłbyś powiedzieć mi dokładnie gdzie wysłać taką wiadomość i pomóc wypełnić mi ją treścią ? ja nawet nie dostałem odpowiedzi , gdy o to prosiłem..

Opublikowano

Wysyłając pytanie, konto miałem zablokowane. Nie odpowiadali przez pewien okres. Wkurzałem się, lecz wpisałem login i haslo maila, i działało. Być może nie ma już takiej opcji przywrócenia emaila.

cvsk.jpg

Opublikowano

no dobrze , a powiedzmy że mój e-mail przywróci się , a nie pamiętam do niego hasła ?

Jest opcja "nie pamiętasz hasła" , wtedy masz do wyboru sms , pytanie i jeszcze jakaś 3

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

to wiem , nie uważajcie mnie za nie wiadomo jakiego noobka :) , mail usuwany był rok temu i nie pamiętam odpowiedzi na pytanie , nr telefonu mam juz inny niz mialem wtedy a nie podawałem e-mailu alternatywnego :x czyli , że tak powiem jestem w dupie jo ;> ?

Opublikowano

Innymi słowy, jeżeli masz te samo IP to możesz coś zdziałać. Napisz do interii, że po prostu chciałbyś o przywrócenie konta i hasła. Niech popatrzą na IP, a jeśli bardzo Ci zależy to możesz się do nich jakoś wybrać.

cvsk.jpg

Opublikowano

No to nic już nie zdziałasz... Przykro bardzo, chyba że masz to konto w metinie, to poproś administrację o zmianę emailu.

cvsk.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...