Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam skrypt PHP/Pawn.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oferta o charakterze handlowym

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie ufał bym temu użytkownikowi. Koleś ma 41 postów co może świadczyć że zarejestrował się tu tylko po to żeby sciągnąc klientów.

Twoje Skrypty PHP pewnie będą pisane strukturalnie, a to już wyszło z mody :)

Opublikowano

To tak, nie zarejestrowałem się tu już dawno temu, wtedy grałem w metina, teraz minecraft.

Brakuje mi pieniędzy na serwer minecraft, więc postanowiłem napisać.

Piszę strukturalnie i obiektowo, w zależności czy sytuacja tego wymaga, jednak w prostych skryptach nie stosuję programowania obiektowego, wszystko jest przejrzyste i tak dalej.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

pawno to luzik gorzej jak połączyć to :P ale nie ma co oskarzać o takie rzeczy poprostu chce zarobić a ciebie to nie powinno obchodzić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...