Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz [EpicCraft]Styl[RPG][Wojny]Bandyci

polskizombiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam all pamientacie jak zapowiedzialem serwera [RPG] to wystartowal 2 dni temu ale jeden mnie tak wkurzyl ze usunolem mape i tera zaluje;/

ale nic tera mowie tak na 100% bedzie serwer moja ekipa robi serwer a wiec napisz all oco kaman serwie ok

wiec bedzie Imperium rzymskie ja polski_zombiak cezar oczywiscie przed nickiem bede mial :P i beda bandyci np rzym jest juz gotowe w polowie

tak 40%skonczone :D w rzymie bedziesz mogl avansowac general armi szlachcic i takie rozne bedziesz mog byc w radzie bediemy np glosowac co bedziesz robic np ja bede glosowal na ciebie kto bedzie skarbnikiem albo ze podatki zbiera i takie tam wszystko na serwie bedzie.i oczywiscie beda bandyci jak ktos nie bedzie chcial dolonczyc do rzymu to dojdzie do bandytow i bedzie przed imieniem bandyta wodz bandytow jest igoronator tez ma przed imieniem permission ogarniam i wodzowi daje 20000 tysiecy srebnikow na serwie sa srebniki on za ta kase ma sie rozwinac moze miec ile cche wioski moze se robic wyslac i takie tam na poczatek daje wodzowi 5000 tysiecy cabbla i wegla i 200 skor jedzenie 100 jak mu sie wykonczy surowce to moze sie skradac do rzymu i kradz ale obowiozek rzymian jest chronic Rzym Bandyta moze atakowac rzym i najwarzniejsza rzecz jest ze jak atakujemy rzym albo bantytow nie mozemy niszczyc murow tylko drabiny urzywac! rzymian moze przejmowac wioski bandytow tez i bandyta rzymian rzymie beda misje i takie [RPG] nie mozna atakowac bandtow w wioskach bez mojego rozkazu cezara

to jak mowilem serwer bedzie na 100% Rzym 40% ukonczony bedzie epic zapewniam.

Ekipa

Cezar rzymu polski_zombiak

Doradza Cezara primo1234

nie wiem kto bedzie polishchocolate

a i Wodz bandytow igoronator:D

To pozdro :) I sorra za Bledy Przed chwilą zrobilem Stronke serwera pierwsza moja stronka to wiecie www.EpicCraftRzym.pl.tl

Edytowane przez polskizombiak
Opublikowano

Ale to jest zlepione.Trudno coś dojrzeć.Kilka pytań

-Będą wybory na króla?

-Będzie wolna elekcja?

-Będzie więcej frakcji?

-Będzie można mieć coś w stylu VIP'a za darmo?S

-Na jakim hosterze go zakładacie?

-Czy admin będzie zrozumiały,czy będzie dbał o siebie?

-Czy macie ekipe +16 lat?

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...