Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugowanie wypłaty klanowej

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kamel to dal bys mi troche tych kredek jutro? co to jest to Iterations i Concurrency jakie najlepiej ustawic?

on mi nie odpisuje na pw

Nie nie wyplace ci jebany gnoju, naucz sie obslugiwac charles to bedziesz wiedzial co znaczy iterations i concurrency

A na pw ci nie odpisuje bo nie chce mi sie pisac z 10-cio letnim noobkiem

PS. Mozesz mnie w pale cmoknac, NIE DAM CI ZADNYCH KREDYTOW CIOTO

Opublikowano

kamel to dal bys mi troche tych kredek jutro? co to jest to Iterations i Concurrency jakie najlepiej ustawic?

Iterations - ile razy ma powtórzyć wysyłanie wypłaty klanowej (dajemy np 1000, max 5000 bo po co więcej :P)

Concurrency - ile pakietów ma wysłać w ciągu 1 sekundy, jak masz BAAARDZO neta szybkiego to nawet 100 możesz dać, polecam koło 20-50

ja przy moim necie 2 Mb/s ustawiałem 1000 i 30.

Opublikowano

co moge robic zle ustawilem wszystko tak jak napisane wyzej i wyplaca tylko raz tzn max kwote klanowa a inne rzeczy typu zakupy na minus robi bez problemowo czy moze byc jakas blokada w klanie zeby nie wyplacac wiecej niz jest?

Opublikowano

co moge robic zle ustawilem wszystko tak jak napisane wyzej i wyplaca tylko raz tzn max kwote klanowa a inne rzeczy typu zakupy na minus robi bez problemowo czy moze byc jakas blokada w klanie zeby nie wyplacac wiecej niz jest?

Nie ma żadnej blokady, po prostu masz za wolnego neta, nic nie poradzisz, chyba że na dedyka wskoczysz :D

Opublikowano

Nie ma żadnej blokady, po prostu masz za wolnego neta, nic nie poradzisz, chyba że na dedyka wskoczysz :D

hmm ping 27 ms download 22,65mb/s upload 1,52 mb/s to chyba nie tak wolno? wlasnie na speedtest takie wartosci mi wyskoczyly ogolnie net 25 mega wiec co moze byc nie tak ?czy moze byc tak ze to przez wifi nie idzie cos? albo z winy kompa?

Opublikowano

hmm ping 27 ms download 22,65mb/s upload 1,52 mb/s to chyba nie tak wolno? wlasnie na speedtest takie wartosci mi wyskoczyly ogolnie net 25 mega wiec co moze byc nie tak ?czy moze byc tak ze to przez wifi nie idzie cos? albo z winy kompa?

ping 27ms do jakiego serwera? speedtest to jest gówno a nie test.

dobry test łącza daje strona www.pingtest.net, ale można mierzyć pingi tylko do podanych serwerów.

ściągnij darmowy program do mierzenia pingów

http://www.darmoweprogramy.org/595/Ping-a-Ding-Ding

i zmierz ping do www.pl1.darkorbit.com

poniżej 50 ms masz szanse że się kiedyś uda bug B)

Opublikowano

a jakos mozna zmniejszyc ping? bo mam tak wlasnie granice 50 ciagle wg tego programu ale udalo mi sie wyplacic 2 razy a jak ping obnizyc? i od czego to zalezy?

Opublikowano

a jakos mozna zmniejszyc ping? bo mam tak wlasnie granice 50 ciagle wg tego programu ale udalo mi sie wyplacic 2 razy a jak ping obnizyc? i od czego to zalezy?

Zależy od dostawcy, rodzaju dostępu do internetu (po kablu lub radiowo), ilości użytkowników aktualnie podłączonych, ustawień sieciowych...

można pisać bez końca :D

a jak zmniejszyć ping... wujek google pomoże Ci w odpowiedzi ;)

Opublikowano

no wlasnie z tym wujiem to tak nie do konca dobrze probwalem pare sposobow i chyba mi nie pomoze nic ;/ sprobuje na innym kompie/necie moze sie uda jakos zreszta 2 x wyplata to tez zawsze cos;d

Opublikowano

cos m inei wychodzi wywala mi blad i sie wogole nei wyplaca

jaki bald wywala? mi tez nie wychodzilo najpierw potem probowalem to samo tylko z kupowaniem itemow i z czasem zalapalo na innych ustawieniach dzis mi 2 x wyplacilo

Opublikowano

ja mam takowy błąd

[color=#333333][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][b]	Charles Error Report[/b]

[b]	Failure[/b]

Request aborted by breakpoint
The actual exception reported was:
com.xk72.proxy.ProxyException: Request aborted by breakpoint

[i]Charles Proxy, [url="http://www.charlesproxy.com/"]http://www.charlesproxy.com/[/url] 

[/i][/size][/font][/color]

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

ja mam takowy błąd

[color=#333333][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][b]	Charles Error Report[/b]

[b]	Failure[/b]

Request aborted by breakpoint
The actual exception reported was:
com.xk72.proxy.ProxyException: [b]Request aborted by breakpoint[/b]

[i]Charles Proxy, [url="http://www.charlesproxy.com/"]http://www.charlesproxy.com/[/url] 

[/i][/size][/font][/color]

Przecież to jest dobrze. Teraz szukaj pakietu na liście i go powtarzaj :P

Opublikowano

Przecież to jest dobrze. Teraz szukaj pakietu na liście i go powtarzaj :P

dokladnie zazwyczaj jest to ostatni z listy pakiet z czerwonym 'x' po lewej

Opublikowano

Robie wszystko tak jak napisałeś a nie chce mi wypłacać

Neta mam 1Mb/s a ping od 40 do 60 ( odczytywałem go tym programem www.darmoweprogramy.org/595/Ping-a-Ding-Ding )

Iterations i Concurrency ustawiłem 1000 i 20

Opublikowano

Robie wszystko tak jak napisałeś a nie chce mi wypłacać

Neta mam 1Mb/s a ping od 40 do 60 ( odczytywałem go tym programem www.darmoweprogramy.org/595/Ping-a-Ding-Ding )

Iterations i Concurrency ustawiłem 1000 i 20

probuje z innymi wartosciami Iterations i Concurrency ja przy 500 500 zrobilem 2 x wyplate przy pingu 50

Opublikowano

aha to tłuk zemnie :/

Niby 1000 complite ale wszedłem na konto i tylko raz wypłąciło ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

niestety nie mam teraz wogóle kredek i nie mam mozliwosci zalzoenia klanu i zrobienia samemu tego buga moj ping to 100 :(.

Czy był by ktoś tak dobry i jutro jak bedzie przychod wyplacil by mi zamiast sobie? prosze

Opublikowano

Mógłby ktoś podać ustawienia Iterations i Concurrency przy takim pingu i internecie jak pisałem wyżej? Nie chodzi mi o to żeby mi bugowało niewiadomo ile kasy, tak przynajmniej pare razy żeby było.

Opublikowano

Dałem 500/500 i mi podwoiło ;) jutro spróbuje z 1000/500 może uda się więcej razy ;p

Wie ktoś jak zmniejszyć ping? Z tym gpedit.msc już zrobiłem a nic innego nie mogę znaleźć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...