Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pet Bugged :D

KamelPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Im więcej dziadostwa w tej grze tym więcej błędów. Kiedyś lubiałem przyjść z pracy i pograć na dzień dzisiejszy tylko autopilot.

bugpointblack.png

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie... bez dowodów co i jak to ja mam i 100 laserów...a jak? google chrome i opcja "zbadaj element" i wizualnie dla własnej podniety z 10/10 zmienia się na 100/100 <_<

Gdybyś wrzucił 26 laserów w prawdziwych 10 slotów to ściema może by Ci przeszła...a tak to wiadomo,że to tylko wizualna edycja bo slotów można mieć max 10 a zbugować można faktycznie ile się chce... <_<

petv.png

Opublikowano

jak jesteś taka cwana to dawaj na pl3 a nie w chuja lecisz lamerskimi al'a bugami, o których nie masz zielonego pojęcia... w chuja to my ale nie nas...pozatym 4k z x1 to chuj wielki a nie podnieta...ogarnij się maleńki

Opublikowano

Widze ze ktos tu nie potrafi ogarnac swoich emocji :) 8723551 Polecam ci sie uspokoic bo taki posci nic ci nieda :) A tak z ciekawosci bym sie chetnie przekonal czy nie jest to jakas marna podrobka :)

Opublikowano

ta ale na tym forum dzielimy się informacjami a nie chwalimy

Słuszna uwaga.

Sądze, że to ściema, ale mogę się mylić

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Kto chce moge sie umowic na pl1 i nakrecimy filmik jak moj pet bije po 4k

8724551 ty sie ogarnij...

Po 1. To nie lamerski bug, a sam moj pet pewnie wali wiecej od ciebie :D

Po 2. O bugach i grze mam wieksze pojecie niz ty

Po 3. Zal ci dupe sciska ze nie umiesz zrobic zadnego buga bo masz 2 lewe rece i pustke zamiast mozu?

Opublikowano

@ Kamel i 8724551 uspokójcie się.

@topic Bug taki istnieje, nobek mi na gg pisał, oczywiście jest żyd i tylko się pochwalił <3

Ale jest to jak z bugowaniem konfigów... Prędzej czy później wyłapiesz bana ;]

Opublikowano

Up to pewno charlesem pewno trzeba wbić lvl i przechwycić pakiety czy co tam trzeba jak się kupuje miejsce na laser i kupić sobie ile się chce.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...