Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę zainstalować Call of Duty 4.

raptoniezabawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam spory problem z codem ponieważ mam go orginalnego ale gdy kupiłem go rok temu, znudził mi się płyta "pelentała" się po kontach porysowała się i teraz gdy chce zainstalować nie mogę z powodu rys na płycie mam kod ale potrzebuje instalatora (nie wiem jak to nazwać poprostu chciałbym zainstalować coda 4 MW bez płytki mam klucz do instalacji) pomocy!!.

Opublikowano

Jak chcesz zainstalować bez płytki ?

Załatw sobie od kolegów albo ściągnij z neta

Właśnie w tym problem zachaczyłem o to forum bo wiem, że tu są szpece informatyczni którzy będa wiedzieć co robic. Ale jeżeli faktycznie nieda się już nic zrobić to podeślijcie jakiś link do tego coda(ze sprawdzonego źródła).

Opublikowano

Właśnie w tym problem zachaczyłem o to forum bo wiem, że tu są szpece informatyczni którzy będa wiedzieć co robic. Ale jeżeli faktycznie nieda się już nic zrobić to podeślijcie jakiś link do tego coda(ze sprawdzonego źródła).

Nikt Ci linka nie podeśle, musisz poszukać sam. Rozwiązanie tego problemu to pożyczenie płyty od kogoś na przyszłość dbaj o gry | płyty.

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...