Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Według Was w jakiej wersji Minecraft miał najlepszy klimat?

Kreth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zacząć nową przygodę z Minecraft. Z racji tego, że nie podobają mi się teraźniejsze wersje Minecraft'a, ponieważ cały klimat tej gry przepadł. Zbyt dużo opcji, przedziwnione bloki, jakieś lochy, smoki i inne za przeproszeniem gówna. Moją pierwszą przygodę zacząłem od wersji 1.6.1 i było bardzo fajnie. Co prawda z tego co oglądałem na innych Let's Play'ach, wcześniejsze były jeszcze lepsze, ale znów nie ma co przesadzać. Jaka według Was wersja Minecraft jest/była najlepsza.

@Posiadam Minecraft changer Version

Opublikowano

1.5 Pierwszy raz w minecraft. Nie było jakiejś magi pistonów i innych bajerów. Było takie prawdziwe RPG.A teraz to magia itd..

@Ceyz no nie wiedziałem jak to nazwać, może i magia to RPG ale pistony to chyba raczej nie ;P

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

@up3

Ale 1.2.2 beta czy alpha?

@Edit: To ja zmieniam na 1.2.2 Aplhe i na tej wersji zostaję. Teraz Minecraft to łatwizna... Mówię tu o łóżku zmieniający spawn.

Opublikowano

Cóż, początki minecrafta były najlepsze. To wredne ''czekanie na dzień'', a nie spanie w łóżku i łatwizna... Myślę, że w tych nowych wersjach, minecraft zeszmaciał.

OIE6isU.png

Opublikowano

@2UP

Proszę Cię... Podoba Ci się to co teraz się dzieje? Smoki, magia, eliksiry, lochy, wąwozy? W.g mnie to jest bez sens. Endermany jeszcze idzie przecierpieć.

Opublikowano

@Mr Fan, a RPG to magia, handel, zaklinanie, zaklęcia i tak dalej...

@Topic Mi się najbardziej podoba 1.9.5 i wzwyż, te wersję są najlepsze, tutaj dopiero doznasz prawdziwych przygód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...