Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porady dotyczace gry.

drako215

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec czy istnieja jakies programy ktore ulatwia mi zdobywanie golda, lub czy jest jakas dobra metoda oprocz no-lifu. Dlaczego mi to potrzebne? Dopiero zaczelem przygode z ta gra, i mam duzy problem z kasa. Chcialbym jeszcze zapytac jaka bron jest dobra dla poczatkujacych? I czy oplaca sie kupywac bronie za AP na poczatku.

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec czy istnieja jakies programy ktore ulatwia mi zdobywanie golda, lub czy jest jakas dobra metoda oprocz no-lifu. Dlaczego mi to potrzebne? Dopiero zaczelem przygode z ta gra, i mam duzy problem z kasa. Chcialbym jeszcze zapytac jaka bron jest dobra dla poczatkujacych? I czy oplaca sie kupywac bronie za AP na poczatku.

Nie ma żadnych programów, jedynie +% golda za AP.

Dobra broń dla początkujących, to dobry karabinek z przybliżeniem na dm'y (np. xem), dobra snajpa i dobry zwykły karabinek do latania i walenia w co popadnie (coś jak tommy, ale wersja za golda).

Na początku gdy wykonasz tutorial dostajesz kilka rzeczy, czasem jest też bonus z +100% exp&gold.

Czym wyższe masz miejsce w teamie, tym więcej golda, najwięcej jest za te wskrzeszenia (ice coś tam, zapomniałem nazwy po ang.)

Ja np. dzisiaj przy 29/0 na wolf conquest miałem ponad 4k expa (2+2)

Bronie za AP na początek gry ? To raczej zły pomysł - naucz się grać bez ap, później możesz sobie trochę ułatwić rozgrywkę.

Jakbyś miał jakieś pytania, to pisz.

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

Dzieki za pomoc, adams wyczerpal temat, wiecej mi jak narazie nie potrzeba

@edit

wykminilem cos fajnego, znalazlem ankiete na tych darmowych ap ktora mozna robic co 24 godziny, i daje 30 AP, co za tym idzie moge kupic helmet na dzien za 29 ap ktory daje mi do tego 30 WC, a za 29 WC moge kupic jakas tam bron ( ofc na dzien) , w ten sposob bd mogl ja kupywac caly czas

Edytowane przez drako215
Opublikowano

Ok , temat do zamknięcia :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Nie chce robic nowego tematu a mam jeszcze jedno pytanie, dlatego pisze tutaj.

Ktora bron jest lepsza?

http://imageshack.us...1030142205.png/

sprawdzalem oby dwie na tych tanszych wersjach (bez tych znaczkow na broni xD) i nie moge sie zdecydowac

Oczywiście, że C-95 AT, choć Z36 nie jest zła ;]

Ja używam C-95 AT bo :

*Jest dobra na wilki

*Dobra na Ludzi

A co do Z-36

Moim zdaniem tylko dobra dla ludzi

Sam używam te dwie bronie (Zawsze je mam :))

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7