Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Singed Buty predkosci---> rozdzka wiekow-->warmog--->sila natury ( tutaj moze zamienic te zbroje kolejnascia zalezy przeciwk okomu grasz)--> tu mozesz wybrac albo peleryne ognia czy jakos tak xD albo berlo Ryial

To jest dobry build pod tanka kili tez mozna miec duzo i to bardzo ;) jezeli sie nauczysz nim grac

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

ludzie ile jeszcze takich tematów powstanie?

www.mobafire.com

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

A kiedy ludzie zrozumieją, że mobafire to strona zjebanych buildów gdzie 95% jest syfem ?

Co do signeda możesz zrobić buty 3 albo merkury > rod of ages > banshee > rylais > force of nature

Do fidla: sorcerki > zhonyas > abysal > rylais > rabadon > void staff

Jak trzeba polskich nazw albo obrazków to na głównej stronie lola sobie szukaj po nazwie

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

większość ludzi uważa ,że mobafire to gówno. Ja się z tym nie zgadzam, można tam znaleźć dobrze opisane buildy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Fiddlestick jest pro :P

kupujesz podstawowe itemy i jazda ;]

Sigedem grałem...fajne ma to ze jak uciekasz to te gazy zabijają przeciwników :D

graphic.png

Opublikowano

Bliza, może przyciągnąć przeciwników, z ogarniętym teamem i dobrym buildingiem jesteś pro,

kiedyś grałem na bliza który nie ogarniał i miał nie za fajne staty :x

karthusem nie grałem więc nie powiem :X

graphic.png

Opublikowano

U karthusa to coś do cooldowna (czy jak to się pisze) żeby szybciej ult się ładował i sporo mocy umiejętności. Z utla mozesz nawet wywalić za 1/2 hp ;) ja kiedyś jak nim grałem zabiłem 4 na raz xD

Opublikowano

Nie powiem ci jakie itemy, bo nie grałem karthusem, czy bliztcrankiem. Ale powiem jedno o karthusie. Musisz mieć oczy dookoła siebie. Musisz cały czas obserwować swój team, aby rzucić w odpowiednim momencie ulti. Nie ma nic bardziej wkurzającego, jak uciekniesz wrogowi, a karthus dobija sie swoim ulti :D

Opublikowano

@Surki

co gdyby ktoś o tobie powiedział, że jesteś zjebanym adminem i syfem ? mobafire to 2 najlepsza strona co do buildow z league of legends, to że patrzysz na 1 link z googli, gdzie build ma 10% vote rate, i sam build bez opisu, to nie moja wina, sorry. na mobafire są pro buildy, pisane przez Niektórych uzytkowników, polecam też solomid.net

troche wiecej szukania i to wszystko.

167161466687770313241.png

Opublikowano

@up

Nic bym nie powiedział bo każdy ma prawo do swojej opinii (w granicach rozsądku) ;)

I taka jest prawda, jeżeli są to niewiele tam perełek, co do solomidu się zgodzę bo tam buildy są robione przez ludzi, którzy się na tym znają

Zresztą myślę, że autor tematu ma co dostać chciał więc zamykam, a jeżeli chcesz podyskutować to zapraszam na pw

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...