Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sterowniki do kart graficznych Nvidia

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wziąć sterowniki robione pod Battlefield3 do kart graficznych Nvidi.

1. Przej na stronę podaną niżej.

www.nvidia.pl

2. Następnie przejdź w sterowniki.

3. Wybierasz takie pola jaką masz kartę graficzną oraz system operacyjny.

4. Dajesz Szukaj i wyskoczy Ci najnowsza wersja sterowników do twojej karty.

w83od2.jpg

Opublikowano

Jeżeli komuś battlefield się zacina a jego karta jest lepsza od wymaganej polecam wgrać sterownik 280.26.

Mam karte Nvidia gt220 miałem najnowsze sterowniki (285) i gra się cięła nie miłosiernie po zmianie na sterowniki 280.26 gra chodzi płynnie !

Mam nadzieje że komuś pomogłem.

76561198032469690.png
Opublikowano

Jeżeli komuś battlefield się zacina a jego karta jest lepsza od wymaganej polecam wgrać sterownik 280.26.

Mam karte Nvidia gt220 miałem najnowsze sterowniki (285) i gra się cięła nie miłosiernie po zmianie na sterowniki 280.26 gra chodzi płynnie !

Mam nadzieje że komuś pomogłem.

U mnie tak samo mam GTS250, na najnowszych sterach na wysokich ustawieniach strasznie cięło, a na starych gra się bardzo dobrze i nie tnie. Nowe sterowniki są supportowane do nowych kart z serii 400 i 500, o starszych kartach zapomnieli i jeszcze zepsuli. Więc nowe stery, jeśli masz kartę z serii 400 lub 500, a stare do innych :)

0eab14ddf550.png

Opublikowano

U mnie tak samo mam GTS250, na najnowszych sterach na wysokich ustawieniach strasznie cięło, a na starych gra się bardzo dobrze i nie tnie. Nowe sterowniki są supportowane do nowych kart z serii 400 i 500, o starszych kartach zapomnieli i jeszcze zepsuli. Więc nowe stery, jeśli masz kartę z serii 400 lub 500, a stare do innych :)

dokladnie u mnie tak samo bylo ;]

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Bywalec
Opublikowano

1. Powinny być

2. To nic nie zrobisz

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Bywalec
Opublikowano

Wiecie może czemu grając w BF3 co 5 min. sterownik (najnowszy) przestaje działać, ale odzyskuje sprawność? Mam Nvidi'e GTX 560 Ti.

Mam ten sam problem, tą samą kartę i teraz instaluje te sterowniki 180.26 i zobaczę czy będzie cięło.

Bo najwyraźniej w niektórych kartach z serii 500 też nie działają zbyt dobrze np. u mnie. Co jakiś czas mryga ekran na zielono podczas gry.

EDIT: Z tymi sterownikami co podaliście to nawet wejść do gry nie mogę bo muszę uaktualnić :@

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

@up

Nie mówiłem do ciebie. Ale, jak chcesz stare stery to wejdź na stronę Nividy i przejdź do sterowników archiwalnych. I pobierz sterowniki 280.26

0eab14ddf550.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam nieco inny problem mam stery o te które prosił bf czyli 285.38 chyba. Włączam kampanię i gra zacina się w menu tylko takie paski latają i nic więcej nic nie da się kliknąć, żadnego napisu...? Pomocy ...

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli ktos posiada nvidie geforce gts250 (g92b) polecam sterowniki 191.07 (na innych z seri 28x.xx mialem artefakty i niski fps.)

Ogolnie to sa najlepsze sterowniki dla tej karty.

Opublikowano

myslalem ze bf ma tylko taki dziwny silnik z chodzeniem celowaniem itp. ale po zainstalowaniu sterownikow gra sie o niebo lepiej. nawet nie wiedzialem ze trzeba specjalne sterowniki sciagac :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem taki, że w singlu dźwięk jest podwójny, a w multti czasami nie widać broni ani przeciwników. Mam kartę GF GT220, procek 2x2,6GHz, 2GM ram. Wiem, że mało ale wydaje mi się, że na low powinno śmigać. Spróbuję ściągnąć sterownik 280,26 do karty graficznej i sprawdzić. Jakby nie pomogło to prosiłbym o jakieś porady w tej kwestii.

Opublikowano

A ja nie wiem czy ktoś już o tym pisał, czy nie - ale wydaje mi się, że na steam'ie również jest taka możliwość kolego ;)

Steam -> Aktualizuj moje sterowniki graficzne (czy coś takiego, teraz nie wiem co jest - ale mi tej opcji nie pokazuje ;<)

Jeśli jednak już usuneli tą opcję, to przepraszam za mojego złośliwego posta :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...