Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 5-Shot powraca na wersje NA !

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo ! Dzisiaj tak sobie przeglądam Facebooka i jeb ukazuje mi się informacja ze na wersji amerykańskiej powraca 5-shot !

Wiem, wiem eventami jak i wersją amerykańską zajmuje sie Piecu i właśnie tak mi się nasuwa pytanie - po cholere zamkneliście temat o nowościach na tamtej wersji ?

Nie zapominajcie ze jest to forum i ludzie powinni miec możliwość wypowiadania sie ~ duds xD

30sd1cl.png

No to piecu do roboty z tłumaczeniem bo to Twoja działka, a ja tylko chwilowo zaspokajam Wasza ciekawość że 5-shot w najblizszym czasie pojawi się również na EU

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak zrobią to na EU, będzie zajefajnie, moim zdaniem najlepszy event . Tylko ciekawi mnie co to jest do wygrania w numerach: 29.28.13.44.47

Dobre info ;)

dópa!

Opublikowano

Szczerze? stawiam, że kolorek będzie na 30-90dni. Gdyby dali go za całą tablice wtedy by był na perma raczej ;)

dópa!

Opublikowano

Mam nadzieje,że tak.Bo z tego co widzę nawet nie ma sensu robić tego 5-Shota...

Po co komuś celownik czy Macheta...

Jedyne warte robienia nagrody to kolor nicku i Black Keysy .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie no, zaskok totalny, byłem pewien że 5-shot jeszcze się pojawi, ale myślałem że będdzie trzeba dłużej na niego czekać, tylko szkoda że to NA, ale u nas pewnie będzie pod koniec listopada lub na początku grudnia, niektóre nagrody na pewno pozmieniają tak jak to było z pierwszym 5-shotem, te czarne klucze mogliby zostawić :D .

Opublikowano

Po broniach widzę, że nie otrzymam dużo siana za "Sell Back" :/

dópa!

Opublikowano

Eee to w tym evencie 5-shot tyle osób lvl wbiło ??

Jeżeli tak to super że wróci na Eu ale nie na 100% ;D

Chociaż....To strzelanie do tarczy było 2 razy ;)

I za 2 razem były gorsze nagrody.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

oddal bym te wszystkie nagrody za exp i gp passy 200% :D

To samo co ty bo jak mówiłem już wcześniej wszystkie te nagrody są tyle warte i przydatne co Gówno .

9368_gold.png

Opublikowano

Max lvl'e wbijali jak był powiększony exp na QR i innych trybach. Tu będą pewnie exp passy przez co tez sobie idzie podexpic

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

No właśnie stawiam że dowala nam zmiane flagi bo na NA tego nie dają bo tam nie ma flag, ostatnio tez mieli inne rzeczy za 5 shot

sygnatura_old.png

Opublikowano

No to przy next patchu Grudzień/Styczeń to się pojawi ;D

Czekamy.

Raczej nexon to powtórzy jak z bingo ;D

@Bebson thx za odp.

@Down nie bd pisał zbędnego posta.

Ale myśle że nie.

Było 2 ...może w next roku bd 3 ;D

Narazie nie bd takiej możiwości.

Niech te dziwki naprawią HS'a...a nie pierdolą o eventach

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...