Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]EasyMetin2 - aktualizacja - plik index.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

działa komuś EM2 po ostatniej aktualizacji?, bo mi wyrzuca błąd, że posiadam stary plik INDEX oraz żebym zaktualizował metina.

Metina mam zaktualizowanego i nie mogę odpalić.

Opublikowano

Jednak nie działa ten "najnowszy" EM2.. W ogóle takie jaja z tym EM2, że głowa mała.. Zapomniałem hasła do konta, więc napisałem do obsługi na GG, o przypomnienie/zmianę hasła - DOPIERO PO NIEDZIELI.. ( a bota mam na 24h ^^ ). Dobra kupiłem kolejnego.. ściągnąłem najnowszego EM2 i zupdatowałem M2, a bot mi wywala, że zła wersja gry.. i tak non stop

Opublikowano

Metin2 zaakutalizowany? Jeżeli nie masz zaaktualizowanego to nie będzie działać. Ja miałem złą wersję gry, jak nie zaaktualizowałem :D

cvsk.jpg

Opublikowano

Metin2 zaakutalizowany? Jeżeli nie masz zaaktualizowanego to nie będzie działać. Ja miałem złą wersję gry, jak nie zaaktualizowałem :D

Jak usunę EM2 to mogę normalnie się połączyc z serverami.. No nic będę coś jeszcze działał w tym kierunku.. a jak nie to polecą 2 negatywy.. z naciskiem na obsługę klienta, bo to u nich totalna porażka..

Opublikowano

Da się jakoś ściągnąć sam patch ze strony Metin2.pl? czy konieczne przez tego POWOLNEGO launchera.. ?

Opublikowano

Zrobiłem, wszystko działa jak powinno :P (nawet fms 19% śr dropnął ^^).

Można zamknąć ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...