Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft] Jak tanio kupić giftcode do minecraft

er0l94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś chciał bym przedstawić wam serwis FabrykaKluczy.pl

Ten Serwis jest dla tych którzy nie lubią przepłacać

Cenę Minecrafta na tej stronie sprawdźcie sami a ponadto możecie zakupić wiele innych kluczy

http://www.youtube.com/watch?v=14FQ_mq3sO0

Tutaj zamieszczam filmik na temat tego serwisu

Jeżeli macie jakieś pytania pytajcie śmiało

graphic.png

Opublikowano

@up

Mamy Ci wierzyć?

7 postów, autor tematu mógł zrobić 2 konto i napisać sobie :)

Na razie nie polecam :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

A potem się okazuje tak jak na innych serwisach czyli:

• Allegro
  • Kontagier
  • Keys

Że klucz jest kradziony, i od razu ban. Zresztą jak kupisz poza stroną minecraft.net keya, to jest ogromna szansa że Cię zbanują, coraz więcej osób ma key zbanowany i nie ma premium.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szadou,

Konta gier są ufne ;d

Wielu użytkowników MPC zakupiło właśnie tam CD-Key'a i sie nie spotkalem z takim przypadkiem, że Go zbanowali.

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Po

1.Ten serwis to nie jest jakiś fail

2.Te gifty nie są kradzione

3.Nie zrobiłem double konta

4.Ja sam kupowałem tu gifta i od pół roku bana nie dostałem

5.Jakby key'e były kradzione to serwis się by zaraz rozpadł

graphic.png

Opublikowano

Szadou,

Konta gier są ufne ;d

Wielu użytkowników MPC zakupiło właśnie tam CD-Key'a i sie nie spotkalem z takim przypadkiem, że Go zbanowali.

No nie sądze. Keye tam teraz kosztują o 15 zł więcej niż na minecraft.net, widziałęm kilka tematów gdzie kupili na kontagier i bana dostali. Chociaż tam jest kryzys i prawie w ogóle keyów nie ma.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Shadoworld_ jakoś ja kupiłem już 1 z allegro, brat kupił z tej strony i jakoś działa mu już 6 tygodni mi 8 - jest lajt. Trzeba wiedzieć gdzie kupywać i spytać innych graczy, proste.

Opublikowano

@aroFaz

Ja nie jestem za bardzo aktywny, a ktoś z modów może zobaczyć że ja i Er0l94 mamy takie same ip. Dla czego? Bo, jestem jego bratem, jak ktoś nie wierzy zapraszam na skype.

A tak btw. ja na tym serwisie mam gift coda od 4 miesięcy i bana nie dostałem. Jest warto bo, nie są kradzione. A taka niska cena dla tego bo, Minecraft się dobrze sprzedaje, a im mniejsza cena tym więcej osób kupuje i większy zarobek.

Opublikowano

@_Shadowlord Zamknij się bo tam nie kupiłeś.

@Topic Jeden z let's play'jowców kupywał tam i nie skarzył się

Opublikowano

A te punkty to się zdobywa, że jak coś kupie, a potem mi przyznają ileś tam pkt?

Tak za każdego gifa dostajesz punkty a później możesz wymienić na grę

graphic.png

Opublikowano

TheMrStamp. Jesteś śmieszny, to dlaczego mojemu kuzynowi zbanowali konto miesiąc po zakupie na kontagier?

Taka jest prawda że na KAŻDEJ stronie gdzie kupiłeś giftcode poza minecraft.net mogą Cie zbaonwać.

@PL

No tak kupisz, wpisesz keya i po miesiącu może być zbanowany. Chociaż nie zawsze.

Zresztą na kontagier płacisz 15 zł więcej, ryzyko bana i jest 1 key dostępny, n1.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

Dzieciaku nie wypowiadaj się.

Jesteś sciema totalną

podobno masz 20 lat raz 16

a ile masz 13. max 14

A co do tego nie kupowalem.

ale kupowalem na kontagier i mam premium juz rok i jakos nie zbanowali.

tttb.png

http://imageshack.us/photo/my-images/819/elom.png/

Sygnaturka Wykonana przezemnie

[/color][/font][/size][/center]

Zbieram Plusy

Opublikowano

ja to samo ;)

mam premke od lutego albo marca i nie banuja.

Bylo kilka tematow czy za keye z KG sa bany i wiekszosc byla za to ze nie ma, poniewaz oni kupuja te keye z minecraft.net ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Wątpie aby keye z tej strony były Prawdziwe,A to ze to drugie konto nalezy do brata jakoś mnie nie przekonuje :)

Opublikowano

Wszystkie konta kosztujące poniżej 14.95 Euro (około 70 PLN) są KRADZIONE!

Więcej o tym można przeczytać tu:

http://minecraft.pl/przypominajka-kradzione-kody/

Oryginalnego minecrafta można kupić na oficjalnej stronie gry. Sam kupiłem i nie żaluję :)

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Opublikowano

@UP

Kupiłem 2 konta MC na allegro.pl za 49 zł + okulary 3D i nie zbanowali cwaniaku !

@World

KontaGier to DOBRY PORTAL. Kupowałem tam dla brata ciotecznego i jakoś nie dostał bana, weź wyjdź. - max 14 lat masz ..

Ehh..

sygnaj.png

We live, as we dream - alone — Joseph Conrad

N/W

Opublikowano

Dokładnie tak, każde konta z innych stron niż minecraft.net są po prostu kupione kradzionymi kartami kredytowymi.

I zależy kiedy dostaniesz bana od tego ile czasu będzie trwała procedura zwrotu kradzionej karty i w momencie gdy

bank tą karte zablokuje, może to trwać nawet 6 miesięcy lub więcej twoje konto oraz wszystko co zostało tą kartą kupione zostaje zablokowane, i to tyle.

NIE KUPOWAĆ Z TYCH Stron BO TO SĄ ZWYKLI ZŁODZIEJE!

Jaki mieli by w tym interes kupować klucz za 70 zł, i dopłacając jeszcze 20 sprzedając komuś za 40. Żaden, oni po prostu kradną karty kredytowe i tymi kupują hurtowo klucze.

Koniec.

A co do "dzieci"

@World

KontaGier to DOBRY PORTAL. Kupowałem tam dla brata ciotecznego i jakoś nie dostał bana, weź wyjdź. - max 14 lat masz ..

Ehh..

Ogarnij się chłopcze nic nie wiesz a wypowiadasz się, każdy se może tam kupić konto, ale to tylko kwestia czasu kiedy zostanie zablokowane, poza tym ciekaw jestem ile ty masz lat, a ogólnie to co cie interesuje ile kto ma lat? Masz jakiś problem?!

Dzieciaku nie wypowiadaj się.

Jesteś sciema totalną

podobno masz 20 lat raz 16

a ile masz 13. max 14

A co do tego nie kupowalem.

ale kupowalem na kontagier i mam premium juz rok i jakos nie zbanowali.

A czy mógłbyś się "dzieciaku" nie wypowiadać i mieć chociaż minimalny szacunek do osób z wyższą rangą na forum?

Nie wiesz co mówisz jesteś ślepy w tym co robisz poczekaj jeszcze kilka miesięcy i zobaczymy kto będzie płakał na forum, że konto mu zbanowali.

@_Shadowlord Zamknij się bo tam nie kupiłeś.

@Topic Jeden z let's play'jowców kupywał tam i nie skarzył się

A na co ma się skarżyć? Na to, że za kilka miesięcy będzie miał po kącie raczej.

Po

1.Ten serwis to nie jest jakiś fail

2.Te gifty nie są kradzione

3.Nie zrobiłem double konta

4.Ja sam kupowałem tu gifta i od pół roku bana nie dostałem

5.Jakby key'e były kradzione to serwis się by zaraz rozpadł

1. No nie jest fail.

2. Nie są kradzione GIFY, tylko kupione za kradzioną kase z kart kredytowych!

3. Może i nie

4. Spodziewaj się bana...

5. Jak serwis napisze dobry regulamin to nie rozpadnie się.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Na minecraft.pl był kiedyś poruszany ten temat.

@Topic, tak jak Krzysztof mówił, proces ten trwa nawet do 6 miesięcy, prędzej czy później i tak dostaniesz bana...

Osobiście gdybym miał kupować GIF Coda to tylko z Oficjalnej strony gry.

Pozwolę sobie zacytować fragment z mc.pl

A skąd tenże podmiot jest w posiadaniu kodów, które sprzedaje w/w nawet za 20zł sztuka? (Tak, kupując na allegro dajecie zarobić sprzedawcy 25zł)

1. Gdzieś na świecie zostaje ukradziona karta kredytowa lub konto paypal poprzez wprowadzenie ich na podstawionej stronie/kradzieży poprzez wirusa.

2. Taka karta ląduje na jednym z "bazarów" z kradzionymi kartami, gdzie można je kupić już za 2$, ze stanem konta wielokrotnie przewyższającymi cenę karty.

3. Osoba, która jest odsprzedawcą, kupuje taką kartę, z niej kupuje kody na www.minecraft.net, a następnie sprzedaje za grosze (np. za 20zł w duzych ilościach)

4. Konto ląduje na allegro w cenie takiej, jak wszędzie, czyli po 45zł.

sinsygn.gif

:* :*

Ach, zlituj się i naciśnij

axyc.png

Opublikowano

Ja wam coś powiem

Te gify nie są kradzione ani kupowane za pieniądze z kradzionych kart kredytowych

one pochodzą prosto od dystrybutora więc dla tego są one takie tanie

graphic.png

Opublikowano

Strasznie porozrzucane tematycznie posty, każdy będzie pisać gdzie kupił i się chwalił?

Albo czy będziecie pisać komu wygasł?

Stanowczo mówię nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...