Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie minusów wszystkim

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak,apeluje do adminow o usunieciu wszystkim minusow a nie tylko osobom znanym administracji(nickow nie bede wymieniac)

Bo to jest niesprawiedliwe nawet wobec mnie bo ma -472 jak dobrze patrzylem a tez chcialbym byc na 0,nie tylko osoby znane administracji.

Dziekuje,wprowadze ankiete do glosowania

sstwc.jpg

Opublikowano

Mąka jakoś zbił już 250 około więc Ty też mozesz i każda inna osoba. Trzeba było nie robić na opak i zbierać plusy

Amen

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@krycha1996

Łatwo Ci mówić ....... ja ponad miesiąc bd zbijał -833. Taki hardcore jesteś to sobie wbij -1k (teraz już jest to nie możliwe) i zbij sobie. Jak tak zrobisz to może mi się zachce zbijać range ................. Szkoda gadać.

A teksty typu "trzeba było nie zbierać minusów" są po prostu głupie, nie siedziałem w dziale Pogaduszki czy inne takie i nie wiedziałem o żadnej aktualizacji ponad to jestem na tym forum od 3 lat i gdybyście powiedzieli to 3 lata temu to bym nie zbierał minusów :)

A i ja też nie wierze w to że tak szybko pozbijali rangi .......

Opublikowano

4dni i co?-1100 poszlo sie dymac?

Nie bede juz mowic skad masz moda a nie miales ex'a

Nie mam nic do cb,jednak nie sadze by zbilo sie tak szybko za pomoca userow ;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Ehem. Same chyba nie znikneły ? jeśli coś próbujesz zasugerować to wal do administracji.

@down jaki prawem mieli mi resetować ?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Spat jeszcze ostatnio miałeś ok. 1200 minusów, i robiłeś te akcjez bijania. Nie możliwe byś w 3 dni userzy Ci zibli do 0.

Zresetowali Ci pewnie ;D

Opublikowano

Ehem. Same chyba nie znikneły ? jeśli coś próbujesz zasugerować to wal do administracji.

Nie bede pisal do administracji bo wale to jasne?Ale chce tylko sprawiedliwosci(czego ja oczekuje)

Ok koniec,glosowac czy chcecie by minusy w profilach byly czy usunac

Wlasnie 3dniNawet rozdajac lipne passy niewyzytym dzieciam(bez urazy xD)

sstwc.jpg

Opublikowano

@SPAT

Ogrnij... Zazdroszczą Ci :D

Napewno nie tego ze mial minusy czy tak szybko zbil

Ja wale na swoja repke,chodzi o innych userow ktorzy tez,,placza'' ze maja minusy :)

Jestem obronca slabszych i tych (zlych)

sstwc.jpg

Opublikowano (edytowane)

Napisz 2 dobre tuty w metinie i już masz zbite -,-'

@down

Kto napisał, że to było tylko do Cb?

Edytowane przez krycha1996

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Napisz 2 dobre tuty w metinie i już masz zbite -,-'

Skonczylem z tym

Ale halo,jezeli chcesz sobie ze mna pogadac to pw,a ten temat jest do pisania,bo niestety nie umiem zrobic ankiety :<

Skonczylem z tym

Ale halo,jezeli chcesz sobie ze mna pogadac to pw,a ten temat jest do pisania,bo niestety nie umiem zrobic ankiety :<

Widzisz kogos innego co z toba pisze :O

sstwc.jpg

Opublikowano

no właśnie SPAT prowadził taką samą akcje jak Maka za zbicie minusów premium konta n fap'ow portale :P I jakoś się dało więc odpier***ie sie od Niego i nauczcie sie zeby nie robić na opak, a jesli już robicie na opak to potem nie płaczcie...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Makin już wyjaśnił wcześniej.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...