Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o Dynie biobot 2.2.4

Aduśś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam , mam takie pytanko : Jak ustawic bio bota wersje 2.2.4 zeby zbierał Dynie . proszę mi to wytlumaczyc bo ja nie kumaty jestem w boceniu.Dam ++++++ za pomoc.i z góry dziekuję

Edytowane przez Aduśś
Opublikowano (edytowane)

Witam , mam takie pytanko : Jak ustawic bio bota wersje 2.2.4 zeby zbierał Dynie . proszę mi to wytlumaczyc bo ja nie kumaty jestem w boceniu.Dam ++++++ za pomoc.i z góry dziekuję

ustawiasz tak jak do zbierania skrzynek normalnie tzn zaznaczasz tylko collect bonusboxes i startujesz bota:) a on zbiera wszystko tzn dynie i boxy normalne ztym ze w tym momencie dyn nie ma;/ moze rano beda

Edytowane przez pck101
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie , latam na bocie a na górze mapki pisze czerwonym drukiem captcha, co mam zrobic zeby zbierał fdalej , trzeba jakis progamik dodatkowo? uzywam wersji 2.2.4 biobota

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie , latam na bocie a na górze mapki pisze czerwonym drukiem captcha, co mam zrobic zeby zbierał fdalej , trzeba jakis progamik dodatkowo? uzywam wersji 2.2.4 biobota

mozesz kliknac edit i potem captcha i przepisac recznie nie wylaczajac programu, a jak to zautomatyzowac zeby samo sie przepisywalo tego juz nie wiem;/

Opublikowano

no ja wlasnie chcę miec to zautomatyzowane bo chce mi sie spac a chce by bocik działał

więc jak ktos zna odpowiedz to niech pisze :)

jest cos takiego jak captcha trader tylko ze nie bardzo wiem o co tam chodzi i jak dziala,ale jakostam automatyzuje captchy.

musisz soboe o tym poszukac na forum bo gdzies widzialem cos na ten temat tylko gdzie i co nie pamietam dokladnie

Opublikowano

Nie ma więcej co opisywać kolega wyżej już ci wszystko napisał jedynie co to poczytaj sobie wątki o "Captcha Trader" jak chcesz żeby captchy ci się same przepisywały.

1329772636-U391511.png