Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DUBrute

ciechomek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !!!

Czy ktoś mógłby podac mi dokladny opis tego programy - gdzie co wpisac , jaki plik w ktorym miejscu wczytac . Bede bardzo wdzieczny :)

Edytowane przez ciechomek111

571811439657432513510.png

Opublikowano

www.google.pl

ta strona odpowie na twoje wszystkie pytania

heh taki madry jestes to po co posta pisales? nie opmogles mu wcale o googlach wiedzial sam z pewnoscia a skorotu pisal to widocznie oczekiwal odpowiedzi na pytanie a nie link do googli:) chcesz sie pomadrzyc to do starej popyskuj
Opublikowano

heh taki madry jestes to po co posta pisales? nie opmogles mu wcale o googlach wiedzial sam z pewnoscia a skorotu pisal to widocznie oczekiwal odpowiedzi na pytanie a nie link do googli:) chcesz sie pomadrzyc to do starej popyskuj

Wypraszam sobie może mam 23lata ale niemam "starej" mam mamusie którą szanuję

poza tym jesteś pijawka która jest żle wychowana

Opublikowano

Wypraszam sobie może mam 23lata

to tym bardziej nie powinienes puszczac tekstow jak 15 latek:) jak masz pomoc- pomoz a jak nie to sie nie udzielaj bo po co?:)

Opublikowano

to tym bardziej nie powinienes puszczac tekstow jak 15 latek:) jak masz pomoc- pomoz a jak nie to sie nie udzielaj bo po co? :)

a możesz załączyć plik "mózg.exe" ? to nieboli

sporo userów na różnych forach myśli że jak napisze temat i opisze czego szuka to znajdą to i podadzą na złotej tacy .

a moja osoba pokazuje że jak najpierw sami nieznajdą to dopiero niech piszą niedługo będzie po 100 - 500 takich samych tematów np. " dajcie download do bota ",

mam nadzieję że ci wytłumaczyłem dlaczego tak a nie inaczej odpisałem / odpowiedziałem

Opublikowano

a możesz załączyć plik "mózg.exe" ? to nieboli

sporo userów na różnych forach myśli że jak napisze temat i opisze czego szuka to znajdą to i podadzą na złotej tacy .

a moja osoba pokazuje że jak najpierw sami nieznajdą to dopiero niech piszą niedługo będzie po 100 - 500 takich samych tematów np. " dajcie download do bota ",

mam nadzieję że ci wytłumaczyłem dlaczego tak a nie inaczej odpisałem / odpowiedziałem

no to z pewnoscia ale to zamiast wysylac do googli odeslij go juz do istniejacego tematu w ktorym znajdzie pomoc bo zakladam ze takowy istnieje i ty o tym istnieniu wiesz i widziales juz ten temat:) i po sprawie bo skoro nie szkoda ci czasu i energi zeby tak odpisywac na posty to rownie dobrze moglbys to sporzytkowac na pomoc komus:) a od decydowania czy posty sie nadaja czy sa do usuniecia sa moderatorzy a nie ty pzdr

Opublikowano

no to z pewnoscia ale to zamiast wysylac do googli odeslij go juz do istniejacego tematu w ktorym znajdzie pomoc bo zakladam ze takowy istnieje i ty o tym istnieniu wiesz i widziales juz ten temat:) i po sprawie bo skoro nie szkoda ci czasu i energi zeby tak odpisywac na posty to rownie dobrze moglbys to sporzytkowac na pomoc komus:) a od decydowania czy posty sie nadaja czy sa do usuniecia sa moderatorzy a nie ty pzdr

powiem tyle nie_pierdol_43.jpg

Opublikowano

powiem tyle nie_pierdol_43.jpg

heh nie ma to jak odpowiedz 23 latka:) skoro tylko na taka cie stac wspolczucie:) pozdrow 'mamusie'

swoja droga obaj lipe odwalamy bo to co robimy nazywa sie spam;d dobra koniec tematu

Opublikowano (edytowane)

wy to macie problemy jak nie macie sensownej odp to nie zawalajcie tematu

strach to złudzenie boimy sie jego następstw

Edytowane przez I*N*F*E*R*N*O
Opublikowano

Linku nie mam, ale chętnie dowiem się co ten program robi. Możecie mi pomóc ?

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...