Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co myślicie o reworku Evelynn i Twitch? Myślę, że rework Evelynn będzie znakomity (zaczną truć że OP pewnie ;) ), doskok ze stunem, sprawdzanie krzaków, ale Q tylko na 1 cel... Nie ma za dobrze ;) Passyw będzie też bardzo ciekawy... Spelle zdejmują armor, a hity m. resista, czyli Riot chcę, aby Evcia była hybrydą... U Twitcha rework mniej mi się podoba, Expunge jako utli? Jeszcze co do niewidzialności, będzie teraz jakaś dziwna... Na dystans nie widać, średni dystans - średnio widać, blisko to widać... Dlatego u Evci doskok, ale co z Twitchem? Podejdzie i go zauważą? I jeszcze ptanko, jak będzie rework, to dadzą champion spotlighty, nie?

Edytowane przez Shibitos
Opublikowano

Po prostu na fejsbuku i na forum lola ,admini piszą.

Eve - czekamy na reworka stealtha.

DO IT FAST SRAJOT.

A co do tego reworka twitcha co tam gościu chciał - 2400 RANGE.KOGOŚ TU MOCNO POPIERDOLIŁO

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Chyba nie, bo 2400 to zasięg Expunge jako ULTI, raz na 100 sekund mocny dmg z dużym zasięgiem :) Rework stealtha będzie dziwny... Czy uda mi się Twitchem podejść do kogoś i zaatakować, żeby nie zauważył? Oracle będą nadal?

Opublikowano

Chyba nie, bo 2400 to zasięg Expunge jako ULTI, raz na 100 sekund mocny dmg z dużym zasięgiem :) Rework stealtha będzie dziwny... Czy uda mi się Twitchem podejść do kogoś i zaatakować, żeby nie zauważył? Oracle będą nadal?

Rework oracle też ma podobno dojść.

A 2400 zasięgu to chyba nawet noct na ulti nie ma -.-

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"