Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Voice Changer 6.0 Diamond nie działa na skype

JiVen mc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jak w temacie Voice Changer 6.0 Diamond nie działa mi na skype, vt, gg, ts3 włączam VC ustawiam sobie swój glos ok slysze siebie jest git wchodze na skype i po połączeniu mam normalny głos tak samo jest na vt i gg wszystki filmiki na youtube sa zrobione tak ze nikt nie uwzglednia tego problemu poprostu wszystkim działa odrazu a mi nie działa plissssss help

16524693274248111171.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Możliwe,że w ustawieniach karty dźwiękowej nie masz włączonego stereo mix gdy już włączysz stereo mix zmieniasz w ustawieniach skype z mikrofonu na stereo mix i wtedy powinno działać.

Ps.Nie wiem jaki masz system więc nie doradzę Ci dokładniej.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://clownfish-translator.com/download.html

Jest to program, który zmienia głos na skype.

Jest tam sporo opcji lecz myśle, że sam do tego dojdziesz.

Opublikowano

Prawdopodobnie nie zmieniłeś gdzieś w opcjach, że dźwięk emitowany jest na inną "kartę muzyczną", w skype musisz ustawić taki sam input jak w tym programie output.

Pozdrawiam!

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...