Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki polecacie dla mnie priv?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jest tak :

Wolna farma 3k pu wyfarmie i mi sie nudzi , i rzucam postać , tworze nową to samo xD

jaki priv mi polecacie ? taki zeby farma szla raz dwa i koniec ;)

Jakiś problem ? ;x

Thanks you : )

Opublikowano

U mnie jest tak :

Wolna farma 3k pu wyfarmie i mi sie nudzi , i rzucam postać , tworze nową to samo xD

jaki priv mi polecacie ? taki zeby farma szla raz dwa i koniec ;)

Skończ wkońcu farme i nie rób nowych postaci :D a tak ode mnie LC to gra dla wytrwałych nobstwo na szczęście przeważnie na farmie zostaje Peace You : )
Opublikowano

Kobieto !! Na priwie jak masz sp x50 to farma 15k zajmuje hmmmm godzinę na sucho... Na USA farmienie 15k z koksem i w miarę ogarniętym osobom 6-7 godzin. Mówie tu o pssp + jakies 5k spb. Bez tego farma zajmuje minimum tydzien grania po 12 godzin dziennie. Później to juz tylko gorzej :)

titan.jpg
Opublikowano
Kobieto !! Na priwie jak masz sp x50 to farma 15k zajmuje hmmmm godzinę na sucho... Na USA farmienie 15k z koksem i w miarę ogarniętym osobom 6-7 godzin. Mówie tu o pssp + jakies 5k spb. Bez tego farma zajmuje minimum tydzien grania po 12 godzin dziennie. Później to juz tylko gorzej :)

Na Usa z koxem to masz 2h max. Natomiast na Priv'ie to godz ~25k sp, a na Eternia Last Chaos Episode 2 na 100 lvlu to jest ~120k sp (na koxie arch lich daje okolo 1200 sp szt.[szmani na ostatnim/przed ostatnim poziomie w tower]).

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg