Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bota...sciagnalem z ...www.npcforum.pl wszystko jest ok robi te wyscigi ...a raczej poscigi sam ... ale ciagle mi kase na - daje ...czemu ?? jesli wie ktos jak to naprawic lub zeby CO JAKIS CZAS MINUSOWAŁO piszcie tutaj dam lubie to; p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Widocznie robisz coś źle :-) Trzeba też dobre miejsce wybrać. Ja prawie zawsze mam na + tam gdzie się respię. Skopiuje ci taki mini tutek, może go nie czytałeś.

Dobra to ja może dokładnie opiszę, bo mi się nudzi. 1) Uruchamiamy Need For Speed World (logujemy się i włączamy)

55089507.png

2) Uruchamiamy Trainer 1.2.7 (ten co Krycha udostępnił)

61072627.png

3) Jedziemy na pole golfowe (prawy górny róg, obok pościgu drużynowego t2 Home Run) Mogą być też inne miejsca.

68727651.png

4) Wciskamy shift + F1

5) Wciskamy ctrl + F7

6) Wciskamy ctrl + F6

7) Wciskamy ctrl + F5

8) Minimalizujemy i sprawdzamy, czy te kombinacje w trainerze są koloru czerwonego

95142014.png

9) W grze naciskamy M (czyli mapa)

84674289.png

10) Później obojętnie jaki wyścig/pościg

68526955.png

11) Później Dołącz 12) Jeden gracz

71824908.png

13) Czekamy okolo 20 sekund

49437256.png

14) Odbieramy nagrodę

86855677.png

15) Powtarzamy wszystko od punktu 10. I to tyle, czasami dostaje się kase na minusie

jLRw2A6.png

Opublikowano

Tzn ja załączam gre ... właczam trailer pozniej zBota wchodze do gry ...jade w miejsce gdzie pojawia sie taka chmurka na szybsze uciekniecie policji...wybieram wyscig daje "dołącz" klikam na zBota na pasku daje start i sam wyscigi robi ... no zarobilem w sumie z 500k ... ale teraz cos mi minusuje kase ;f

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Tzn ja załączam gre ... właczam trailer pozniej zBota wchodze do gry ...jade w miejsce gdzie pojawia sie taka chmurka na szybsze uciekniecie policji...wybieram wyscig daje "dołącz" klikam na zBota na pasku daje start i sam wyscigi robi ... no zarobilem w sumie z 500k ... ale teraz cos mi minusuje kase ;f

Ja tam zauważyłem że w tej "chmurce" częsciej jest na - ("chmurka" na polu) albo to przypadek.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/