Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd w Kbot

matrixSK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpowiedź Andreya w sprawie tego problemu (mam to samo ;( )

[15:45:38] ...: hello i want to buy kbot . I have problem because i have licence kbot no gg . ANd igo login to my acc and , is Check licence for ... 5second and check licence close , Why dont work? help me

[15:47:05] ???? - Andrey ??? kbotik.com: its fucking DO we try to fix it please wait

Opublikowano

Ten cały Kbot to fajna sprawa, ale ci goście są pojebani.

Żeby cokolwiek do ciebie odpisali musisz na początku napisać "Hi i want buy a licence for Kbot" Żenujące!

Mogli by załatwić kogoś kto by odpowiadał na pytania użytkowników bo my za to w końcu płacimy...

Kbot no GG kosztuje, mało bo: 5 euro, ale przecież nie tylko mi pisze "get server list..." lecz np. 100 osobom to już jest 500 euro.

Mogli by załatwić kogoś kto by odpowiadał na pytania użytkowników bo my za to w końcu płacimy...

rudykojot.png

"Kiedy kojot wpadnie w sidła, to często w akcie desperacji woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się schwytać wąsatemu Meksykaninowi."

Opublikowano

Ten cały Kbot to fajna sprawa, ale ci goście są pojebani.

Żeby cokolwiek do ciebie odpisali musisz na początku napisać "Hi i want buy a licence for Kbot" Żenujące!

Kbot no GG kosztuje, mało bo: 5 euro, ale przecież nie tylko mi pisze "get server list..." lecz np. 100 osobom to już jest 500 euro.

Ja jak napisałem do ruska czy da się dokupić GG do noGG za 40 zł czyli 10 euro to odpisał mi że się da ale ręcznie a on nie chce tracić czasu.

Odpisałem mu że dam 25 euro --> 100zł za ulepszenie noGG do GG i kupno kbot'a GG na 2 konto to od razu się zgodził i w godzinę mogłem już śmigać we wrota :D

Opublikowano (edytowane)

Kurczę... Ciekawe ile jeszcze to potrwa :/ U mnie to samo od czwartku. Ponoć problem jest tylko u osób które grają na kilku serwerach na jednym koncie.

Eh, miałem nadzieję, że dzisiaj będzie już po problemie, ale chyba się na to nie zapowiada... ;(

Edytowane przez Mathew777