Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected]VEGA PUB ! NEW ! *HOT*

hacker.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skanowałem to antyvirem od razu skasował te pliki a normalnie się nie czepia hacków :]

@Edit

Fake Albo Key :D kto co woli :D

@Edit2

To ja czekam aż wstawi ten sposób xD ... wgl. bez screena Chamsa w grze albo w IT tak samo z WH nie ma nic :D !

@Edit 3

ja jestem z innego forum :) przeszedłem , chciałem Wam tutaj coś dać , ale nie to nie :) proste , Dziękuje.

Komu cheat działa NIECH NAPISZE i niech będzie łyso tym niedowiarkom :)

Wiesz co ciężko uwierzyć komuś kto ma raptem 3 posty mówi że to jego pierwszy hack a tutaj chamsy i to w NO MENU musiał byś być pro ... :D to samo z WH a o unl.ammo nawet nie wspomnę bo na chwilę obecną z tego co mi wiadomo jedynie HackerX ma unl.ammo które jakoś tam działa :]

to samo nazwa mówisz

Przedstawiam wam mojego pierwszego hacka nomenu.

a Nazwa :

vega cheat v10 best !!!

Zbieram +

Opublikowano

Już było coś podobnego do tego niby jego pierwszy cheat a opcje zajebiste .

To na pewno jest FAKE

@edit

Po tym zdaniu można już powiedzieć że coś jest nie tak :

Najpierw należy włączyć \"vega\" aby injector poprawnie sie załadował. Dopiero później włączamy \"vega cheat pub\" (nie crashuje dzięki temu) ,a nastepnie injector \"vega cheat pub injector\" . Następnie smiało możeby wlączać WarRock\'a i cieszyć się grą :)

Trzeba tak zrobić ponieważ ja tworzyłem tego hacka w inny sposób i żeby działał poprawnie to należy postąpić zgodnie z instrukcją. W ten sposób cheat nigdy nie będzie miał crasha !

Jak to zrobić wystawię niebawem na forum :)

@edit2

Pokusiłem się i zrobiłem skana temu pliku vega.exe . Trochę dużo jak na jakiś plik ?

To jest ukryta treść, proszę

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano (edytowane)

ja jestem z innego forum :) przeszedłem , chciałem Wam tutaj coś dać , ale nie to nie :) proste , Dziękuje.

Komu cheat działa NIECH NAPISZE i niech będzie łyso tym niedowiarkom :)

Edytowane przez hacker.com
Opublikowano (edytowane)

Wystarczy popatrzec na scan. Wszystko mowi, nigdy nie widzialem w hackach takiej odmiany wirusow. Nakrec film i pokaz albo wyslij mi swoj link do innego forum na ktorym dzialasz. Wiem ze go nie masz gdyz znam wydaje mi sie kazde popularne forum...

@Sralo a nie crashowalo... Nawet nic sie neidzieje jak to sie to wlaczy. Zamknac temat i tyle i tak kazdy wie ze to jakis gowniarz ktory mysli ze sie pobierze jego key'a albo wirusa

Edytowane przez GraFixPL

Welcome back

Opublikowano

hmmmm...od czego tu zacząć.

Zacznę od tego że po włączeniu cheata nic nie działa wcisłm tylko "9" i chams nie zadziałał.

Druga sprawa to :

To jest ukryta treść, proszę

Jak to możliwe musiałbyś się włamać na ich bazę danych.

Więc albo dodajesz po pierwsze screen np. z chamsem włączonym ,a po drugie dowonload dll-ki i scan dll-ki.

Do tego czasu proszę o nie spamowanie postami keylogger itp.

Poczekamy zobaczymy.

#down

To proszę tylko o dowód czyli ss jeśli nie będę zmuszony zamknąć temat.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Google nie gryzie...

HEUR:Trojan.Win32.Generic:

Wykorzystuje komputer jako serwer proxy (pośredniczący). Dzięki temu może przesyłać spore ilości danych, jednocześnie spowalniając nasze połączenie z internetem.

Jest to szczególnie zauważalne na wolnych łączach. Dodatkową opcją szkodnika jest instalacja spyware (programy szpiegujące), które logują każdy wpisywany znak przez co narażają na utratę ważnych danych (loginy, hasła).

A tu ciekawostka:

HEUR:Worm.Win32.Generic

Trojan-Proxy.Win32.Small.agi

Powodują to samo co wirus:

HEUR:Trojan.Win32.Generic

Zamykam + raport !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...