Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Setup nie chce się uruchomić

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zaraz po ściągnięciu WoT Setupa próbowałem go włączyć (A jak :D). Niestety po długim męczeniu myszki setup się po prostu nie uruchamia, więc proszę o pomoc w tej sprawie. Z góry dzięki.

Opublikowano

Skąd pobrałeś klienta. Możliwe, że błędnie go pobrałeś, sprawdź czy masz odpowiednią ilość miejsca na dysku.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Ja mam Win7 (x86 - 32bit) Home Premium. Włączenie trwa pare sekund, kliknę i wszystko rusza ;). Próbowałeś pobrać drugi raz?

Opublikowano

Miejsce jest, ściągnąłem jeszcze raz ale poczekam te 10 minut może się uruchomi edytne i napisze czy zadziałało :] Mam w7

@EDIT

nie działa :(

Opublikowano

Jak uruchomiłem jako admin to pyta się o pozwolenie na uruchomienie i kręci się kółeczko przy myszce i to samo. Przynajmniej jest jakiś postęp bo wcześniej się wcale nie wyłączało. Wszystkie nowe gry mi działają, więc to raczej nie jest wina sprzętu. :]

Opublikowano

Pograsz. Zostaw na parę minut i niech najpotrzebniejsze pliki załadują się do pamięci. Instalka WoTa tak ma.

Jeśli się mylę to pobieraj jeszcze raz.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Dzięki wielkie teraz mi tylko powiedzcie jak się daje te plusy :] Okazało się że mam 39 gb kosza

A i tu pojawia się następny problem, ponieważ nie widzę innych czołgów. Jedynie ich ikonki. Wyłączone triple buffering.

Opublikowano

Juz jest spoko. Wiecie moze jeszcze jak kupic te pojazdy przy ktorych pisze "research"?

Musisz walczyć w bitwach, zabijać wroga, przejmować bazę w roga, lub po prostu jechać na rambo, szukając graczy. (tzw. scoutowanie) Więcej masz w poradniku obana o doświadczeniu.

Możesz odblokowywać moduły, instalować je na czołgu lub odblokowywać nowe czołgi. (np: MS-1 > BT-2 > BT-7 - A-20) Jak odblokujesz, dopiero w tedy możesz kupić nowy czołg. Jeśli chcesz pomocy pisz na PW, bądź GG: 5839064. ;)

Opublikowano

O kupowaniu dział i czołgów masz w tym topic-u.

http://www.mpcforum.pl/topic/436779-kupowanie-dzial-i-czolgow/

Rozwiązany. CLS

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...