Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Job'a

Assassin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem zrobić to normalnie, że podchodzi się do skillteacher'a i się zmienia value na ten job co się chce, ale gdy znalazłem value skillteacher (search for text) no to znalazło mi text skillteacher zmieniłem to na s000053 czy jakoś tak ale nic się nie stało. Więc chciałem spróbowac prze e.pk ale z jakiegoś niewiadomego mi powodu nie mogłem ściągnąć pliku ct i nie zrobiłem tego. Więc teraz mam pytanie czy mozna by było zrobić zmianę joba tak jak np. w imp hacku na zasadzie że zmieniam value medicina na stone of job i ide do propheta i zmieniam. Na servie na którym gram nie ma stone of job. Ale jest za to job changer npc więc może przez niego nie udało się pierwszym sposobem. Jeśli ktoś może mi pomóc w dopracowaniu jednego z tych 3 sposobów aby zadziałał był bym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki. A chcę zmienić joba bo jest tak zjebanie że miecz 1h zadaje taki sam dmg jak 2h i w ogóle vaga sux'uje na tym servie (Fusion kal)

Mariuszw13.png
Opublikowano

prawdopodobnie nie zmieniasz.. bo value bd inny jak wyszukasz value tego kolesia co zmienia się job wtedy poprubuj .. ;p ale łatwo go nie znajdziesz..

.

Opublikowano

nom raczej bo tam jest tak jak klikniesz na zmianę job'a t wtedy jest juz tylko dialog thanks... a nie ma tego decision made. I chyba dlatego nie mogłem włączyć tego dialogu co zwykle

Mariuszw13.png
  • Dodaj nową pozycję...