Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Killzone 3, problem z dźwiękiem

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , ostatnio w objęcia mojej konsoli trafiła gra Killzone 3 , ok nie miałem update bo dawno na ps3 nie grałem , to ok włożyłem płytę do ps3 ,zrobiłem update systemu, ok no i odpalam Killzona, ok dochodzi do jakiegoś tam punktu , i pisze że utraciło połączenie czy coś ... (Do mojego tv jest podłączona ps"ka i tv ( z cyfrowego :P ) i ponieważ nie chciało mi sie patrzeć aż dojdzie to końca, przełączyłem tv na av1 (tam mam podpiętą antenę) no i ok , coś tam oglądałem , po jednej godzinie przełączam widok na ps3 , i co ? dupa ... Pisze jakiś błąd 8123 nie pamiętam ,nie pisze ze swojego kompa .) potem jak sie ten błąd pojawia , odpalam od nowa to pobieranie aktualizacji do killzona 1.3 , przełączam na antenę , włączam widok na pske i znowu to ,robię od nowa co chwile , no i teraz nie mam głosu - . - Pomocy ,to poleci laik ;)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Niestety nie mogę teraz :( Ale w treści pisało , że utracono połączenie ... I jakieś sugerowane działania z modemem itp ... :(

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Ok , robiłem to od 16 wczoraj , a teraz kurvva dalej mnie nie ma w chacie ...

Opublikowano

Czasami się tak zdarza ; ) Ja też miewam takie błędy i trwają one zazwyczaj do 1h albo i dłużej ; x

Musisz się uzbroić w cierpliwość : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano (edytowane)

Echh , dopiero sie ta aktualizacja zrobiła , wcześniej po wyje*** kolejnego błędu z serwera mowa w grze sie "ucięła " po aktualizacji też co jest kurvva?!?!?!?!?!! SOS bo mnie tu szlak trafi!!!!!

-. -

@EDIT

Chodzi o to ,że czasami mowa chodzi , a czasami w ogóle jak coś postacie mówią nic nie słychać wtf?

@EIDIT2

KURWA ! Teraz w ogóle nie ma dźwięku ... Dzięki wam mpcforum za pomoc - . -

Edytowane przez Glodelk

Opublikowano

Po 1 zmieniam nazwę tematu (dlaczego Termiator tego nie zrobił... ?)

Nie obwiniaj MPC za to, że coś Ci nie działa. Nikt z nas nie pojedzie do Ciebie do domu i Ci tego nie zrobi.

W menu masz dźwięki ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

To jest błąd Spowodowany złym Live'Boxem lub modemem.

Zreseetuj modem to pomoże też tak miałem z fifą 12

Opublikowano

Dobra , już po problemie - . - Wystarczyło założyć nowe konto na psce ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...