Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bonusswitcher by padmak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeczytałem wszystkie możliwe publikacje na forum o bonusswitcher by padmak i po długich staraniach odpalenia czegokolwiek zrezygnowałem. Czyste pliki 2008/10/11, lunchery, instalki metka, podpinałem bonusa pod wszystko co mam i nic. Wie ktoś może czy to w ogóle jeszcze działa? Lub czy może wyszła jakaś nowa wersja? Bo już od dość dawna nikt nie wypowiadał się na ten temat.

Opublikowano

No właśnie nie chodzi o PL tylko PRV a konkretnie Cavalos. Mają 8mb lunchera wiec może ktoś by przetestował jeśli kiedyś tego używał.

Przydał by się jeszcze jakiś exp/farm bocik do dropienia sztabek, lecą nawet z psów na każdym lvlu.

Opublikowano (edytowane)

Hmm... takich banalnych rzeczy to mi nie brakuje:

beztytuukvy.jpg

Wrzucam to zaraz po nowym systemie zawsze. Jednak mimo to nic nie działa jak powinno ;/ W jednym serwie - nie pamiętam już którym - włączał się bonus ale nic nie robił, a w każdym innym niby pokazuje że wstrzyknięto ale wywala błąd. Nawet te dllki dograłem i nic. Ma ktoś jakieś pomysły? Albo może jakiś up nowej wersji jeśli taka wyszła lub wskazanie konkretnego clienta(pliki) na których to na 100% komuś działa - to dorzucę tam luncher Cavalosa lub modka.

@edit

Ten bocik to chyba tylko na PLa? No i sory ale nawet produkcji kamera nie wrzucę z taką ilością wiroli. W scanie niby avast nic nie wykrył - a u mnie wykrył i to jeszcze przed rozpakowaniem więc podziękuję bo nie będę ryzykował danych z pracy dla bota.

Edytowane przez Mechannik