Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]t-bomb

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka. jaka jest szansa ze trafie t-bomb w random boxie? za pomocne odp dostaniecie "lubie to".

@edit

looooool trafilem za pierwszym razem t-bomba na 60 dni mozna zamknac. to sie nazywa sczescie normalnie to by kosztowalo 1600 g1 a nie 75^^

Edytowane przez arek6094pl
Opublikowano (edytowane)

Bardzo minimalna , możesz mieć szczęscie :) To jest jak totolotek , wygrywa jeden na milion osób

Szkoda marnować g1 . Poczekaj na normalny t-bomb powinien być za niedługo w MarketPlace za 800 lub 1200 g1 :) bo raczej za 400 już nie wejdzie

@Down . Tak .

Edytowane przez arkainenl

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano (edytowane)

nie.. ja wygralem t-bomb za pierwszym razem za 75 g1 a normalnie t-bomb kosztowalo by 1600 g1 bo one jest na 60 dni:P.

Bardzo minimalna , możesz mieć szczęscie :) To jest jak totolotek , wygrywa jeden na milion osób

Szkoda marnować g1 . Poczekaj na normalny t-bomb powinien być za niedługo w MarketPlace za 800 lub 1200 g1 :) bo raczej za 400 już nie wejdzie

@Down . Tak .

ale i tak za duzo g1 nie zmarnowalem:) tylko 75g1 zamiast tych 800:Pale jak bylo t-bomb w mp to kosztowalo 800g1 za 30 dni a ja je mam na 60 dni^^czyli by kosztowalo 1600g1 juz rozumiecie?;]

Edytowane przez arek6094pl
Opublikowano

Może masz dowodzik ? że ci dodało t-bomb/a na 60 dni :) / może byś ScreenShot :)

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...