Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server minecraft 1.8.1(prawdziwe życie)

Manmanmanman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie mam pomysł na server minecraft tak jak w prawdziwym życiu czyli np. rodziny grupy po 3 osuby sie dobierają max 4 i żyjąrazem (mogą 2 ale 3 musi być prendzej czy puźniej) i prace przynajmniej 1 musi mieć by opłacić mieszkanie chba że by żyli załurzmy pod śmietnikiem. Server oczywiście hamahi i z czasem bym pomyślał nad zrobieniem nawet dedyka lae wtedy by sie płaciło np. za wl (ale to tak na przyszłość). Więc tak potrzebyje przynajmniej 2 grup żeby wogule to mieło sens(i te dwie grupy dostaną bonus w postaci 50 tys. kasy).Życie oczywiście będzie się toczyło miasto albo wieś i zastanawiam się czy niestawiać tego serva już na 1.9 .Więc tak porosze o ocene tego pomysłu oczywiście jerzeli taki pomysł był to prosze nie tego niewytykać oraz jeżeli ktoś ma jakiś pomysł by ulepszyć server to prosze pisać.(oraz potrzebyje kogoś kto mi skonfiguruje permisions bo to żeby dla mnie trudna)(kiedy już będe pewny ze server zostanie stworzony zedytuje tego posta i napisze wszystkie informacje).

Edytowane przez Manmanmanman
  • 3 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...