Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] czy warto kupowac kbota czy ibota?

mikewca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiałem się ostatnio co jest tańsze odkąd wprowadzili catche...i żeby przestrzec przed niby tanim kbotem który coraz częściej pada....osoby mające zamiar kupić płatnego bota PRZECZYTAJCIE;)

po co założyłem temat ? a tak ciekawości przeliczyłem trochę;d co się bardziej opłaca -może komuś się to przyda;)

-----------------------------------------------------------------------

Zaczynam się zastanawiać nad kupnem ibota zamiast kbota ...czemu?

kbot +kody po 10 euro za 5k czyli

5k to jakieś 500 h latania przy captcha 10 na godzinę.

czyli 20 dni...20 dni kosztuje średnio 40 PLN kupując u ivana (lub 50-60 kupujac u polskiego resellera.)

150 dni kbota z captchami podzielimy na 20 dni(5k captchy) mamy 7.5 x 40 PLN(10euro) czyli 300 PLN ciągle bocac za same kody w 5 miesięcy . a przy ibocie 150 dni bocenia z kodami czyli 37500 kodów (7.5 x 5k(20 dni) ) placimy 30 USD +25% zależy jaka metoda płatności...30 + - 25% =37.5 USD kurs kolo 3 ZL. = 112.5 ZL+licencja 150 dni (+25% ceny przy opcji paysafecard.) 72 USD*3zl =216

podsumowując :

IBOT(pewny działa zawsze i szybciej aktualizują ).

koszt 5 miesięcy: 112 PLN kody +216 licencja =328 ---liczyłem ze zwyzka 25%(tak jest płacąc paysafecard) czyli pewnie można mieć 25%taniej czyli za 246 ZL!!! taniej niz same kody do kbota;) prawdopodobnie przelewem^^

KBOT 5 miesięcy :::same kody 37500 sztuk liczą tylko 5k kodów po 40 pln =300 PLN + licencja która mieć musimy a płacąc polakom za kody to 7.5 x60zl =45o zl...brak slow

skąd taka wysoka cena 60 ZL za kody 5k? z kbot24.pl ^^ super oferta była za 50 PLN co i tak sie mija z celem.

Krotko mówiąc kbot na 5 miesięcy kody 300-450 pln +licencja

a ibot na 5mcy ;licencja +kody 328 ZL i jest mozliwosc taniej bo to liczyłem przy opcji paysafe

jedynie 30 zeta różnicy na pol roku;)

Licząc liczyłem 10-11 kodów na godzinę x24 h =250 około dzień czyli 5 k wykorzystujemy w 20 dni.

znaczy się ze odkąd wprowadzili captche to kbot stal się droższy niż ibot oczywiscie mowa o tych którzy chcą kupować kaptche. i zapewne nie zużyjemy tylu w 5 mcy chyba ze bot będzie latał 24 na dobę, ale niektórzy maja więcej kodów inni mniej;d

wiec zanim zakupicie niby taniego kbota przeliczcie 2x czy warto;)

mam nadzieje ze dość zrozumiale ^^ ;d

Opublikowano (edytowane)

Ja nie mam takich problemów... latam na kbocie już dawno a od wprowadzenia captch to 2tyg miałem 0 captch później przez 1tyd. non-stop a teraz już mies. bocę. i 0 Captch jak ? nie wiem... wiem aby że jak dostawałem captche non-stop to miałem powyżej 1k energii w GG.

Btw. konto ma 130dni od reje.

Edytowane przez MonsterWarriorX
Opublikowano

+ dla autora, ciekawe przeliczenia. Nie potrzebne dla mnie, bo w ogóle kupowanie tej captchy dla mnie mija się z celem ;) Mam już takie konto, że zamiast tego półrocznego bocenia wolałbym zrobić przelew i bić alieny dla rangi, RSB, dorobienia PP i wbijania całego uri w gg. Cóż, już niestety bocenie nie jest tak opłacalne jak wcześniej... "Kup sobie KBota za 20zł i zrób FE, PP potem gg" A szkoda :D

Opublikowano (edytowane)

no ja korzystam z darmowego wpisywania captchy;) konto naszczescie zdazylem wybocic dobre jak wszystko dzialalo;) teraz 3 pp w profil i te nowe wrota zeby designy na drony i lf 4 komplet miec;p

@edit ale jak mialbym teraz kupic bota do nowego konta to bym sie zastanawial czy warto;p

Edytowane przez mikewca.
Opublikowano

a słyszałeś ze większość z nich nie jest opublikowana ? Ja tak szczerze wole kbota i captchatrader i jazda jak mi zabraknie credits to telefon do reki na neta i nabijam lub komputer

Pomogłem ?? To daj Lajka :)