Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż gdy chce się zalogować na konto to pisze takie coś:

Twoje konto zostało zablokowane. Powód: Chap.4 (Innapropiate conduct in game), par. 6 of the World of Tanks Game Rules (Additions to the End user license agreement)

powiem jeszcze, że dziś rano jeszcze grałem. Proszę o szybką odpowiedź bo to ważne dla mnie... miałem już dobre konto i nie chce nowego zakładać

Opublikowano

uzywales moze jakis niedozwolonych programow do gry taskerow do robienia kasy czy cos w tym stylu ?? Tanks Game Rules (Additions to the End user license agreement)-chodzi tutaj o to (przynajmniej tak mi sie wydaje) ze zlamales zasady gry czyli uzywales niedozwolonego programy i masz zablokowanie konto.Tyle co ja ci moge doradzic to jak najszybcie skontaktuj sie z supportem i wyjasnij cala sytuacje,mam nadzieje ze pomoglem chodz troszke

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

właśnie w tym rzecz, że nic nie robiłem... poprostu sobie grałem, czasami nawet nocami wiec miałem dużo kasy i szybko expa wbijałem

a z programów co jedynie używałem to tylko hitzone - od t5

sry, to nie program tylko podmianka tekstur, więc wątpię żeby ktoś to wykrył

Edytowane przez mardelp97
Opublikowano (edytowane)

Skonsultuj się z Supportem, tylko on Ci może pomóc.

Twoje konto zostało zablokowane, za złamanie regulaminu WoT, być może zabijałeś swoich, bądź poprostu twoje gry nocami zostały uznane za cheaty.

//@@

No tak, nieodpowiednie zachowanie w grze, może Teamkill ?

Edytowane przez .::Madvied::.
Opublikowano

Możliwe że obraziłeś kogoś w grze, masz niedozwolony nick albo za duzo razy wlaczales bitwe i nie ruszales sie czolgiem

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano (edytowane)

troszkę angielskiego i wszystko jasne dostałeś bana za wyzwiska

cytuje

twoje konto zostało zablokowane. Powód: Chap.4 (Innapropiate conduct in game), par. 6 of the World of Tanks Game Rules (Additions to the End user license agreement)

te zdanie na czerwono oznacza Nieodpowiednie zachowanie w grze

wszystko jasne ?

Edytowane przez BlackTiger

Opublikowano

troszkę angielskiego i wszystko jasne dostałeś bana za wyzwiska

cytuje

twoje konto zostało zablokowane. Powód: Chap.4 (Innapropiate conduct in game), par. 6 of the World of Tanks Game Rules (Additions to the End user license agreement)

te zdanie na czerwono oznacza Nieodpowiednie zachowanie w grze

wszystko jasne ?

Za nie odpowiednie zachowanie w grze, może dostać wszystko, team kill, wyzwiska, i inne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...