Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze składam buty 3,warmog,Frozen Mallet,Atma,Infinity i Sunfire Cape.Na początek daje E i jako pierwsze maksuje,na drugim lvl Q potem W no i oczywiście kiedy można ERKE :P A spelle to Flash i to co spowalnia (nie wiem jak po angielsku jest) :)

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

a co to za roznica czy z mobafire czy nie? na mobafire przynajmniej masz pewnosc , ze jest to sprawdzony build :P napisz czy chcesz garena zrobic pod ad czy pod tanka/offtanka. ja zawsze robilem go pod ad i budowalem buty berserlo , infinity edge , krwiopijca , atme , plemmienna zbroje (zeby byc twardszym i dostac wiekszy dmg od atmy).

Opublikowano (edytowane)

Taka różnica ze na mobafire 98% buildow jest robionych przez graczy, ktorzy nie maja pojecia o tej grze. Ja osobiscie polecam Ci stronke solomid.net, buildy swiatowej topki.

EDIT: Nie zauwazylem, ze to podales ;P. Co do twojego pytania ten build jest dobry, lecz ja robie http://www.solomid.net/guides.php?g=1597 +warmog i resisty. Robiac Garena pod tanka zrobisz wiecej dmg niz pod full ad, poniewaz dluzej postoisz ;>

Pozdrawiam Yukitos

Edytowane przez Yukitos

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx